Vizitator adyvas33 Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 am un telefon nokia 6111 si are un mic defect se aude incet cand vorbesc,ce poate sa fie defect la el. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 microfonul murdar sau defect. poate s-a acoperit gaurica cu mizerie. Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 cu siguranta difuzorul,am eu un nokia 6111 stricat (sa rupt folia)dar in rest merge Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Daca tu auzi incet la el,asculta-l pe sergiu,daca cel cu care vorbesti te aude incet,asculta-l pe mihai! Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 a nu se confunda microfonul/ casca(earphone)/difuzorul (speaker) . daca sunteti auzit incet este de la microfon. daca auziti incet este de la casca(earphone). de cele mai multe ori praful acopera orificiile si in prima faza trebiuesc desfundate orificiile prin care se propaga sunetul,curatate contactele oxidate si apoi se trece la inlocuirea acestora daca este necesar.atentie la garnituri sa nu uitati sa le puneti la loc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum