Vizitator stefano Postat Iulie 30, 2005 Partajează Postat Iulie 30, 2005 ce parere aveti despre folia expandata folosita ca material fonoabsorbant?o intrebare eu sint mic nu stiu nimic dar intreb Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 30, 2005 Partajează Postat Iulie 30, 2005 ala e bun de pus in incinte sa nu ii fie frig la difuzor :lol: :lol: ca material fonoabsorbant nu cred ca e prea bun :( are o consistenta destul de compacta si nu face altceva decat sa ocupe din volumul intern al incintei....... :roll: parerea mea !! Link spre comentariu
Vizitator stefano Postat Iulie 31, 2005 Partajează Postat Iulie 31, 2005 ami intrebat si eu ca am ma i auzit pe cineva care vrea sa bage spuma poliuretanica Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 31, 2005 Partajează Postat Iulie 31, 2005 nici aia nu-i buna 8) Link spre comentariu
Max Postat Iulie 31, 2005 Partajează Postat Iulie 31, 2005 Baga cofrage de oua :lol: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 31, 2005 Partajează Postat Iulie 31, 2005 inca unu :? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 31, 2005 Partajează Postat Iulie 31, 2005 Baga cofrage de oua :lol:da vezi sa le bagi cu oua cu tot :twisted: :twisted: :twisted: n-ai idee ce bas o sa ai!!! :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iulie 31, 2005 Partajează Postat Iulie 31, 2005 ami intrebat si eu ca am ma i auzit pe cineva care vrea sa bage spuma poliuretanica*Eventual daca iti dai seama ca e boxa prea mare, este materia cea mai usoara posibil care "mananca" volum... :wink: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 1, 2005 Partajează Postat August 1, 2005 exact, eu am folosit de cateva ori spuma poliuretanica pentru a micsora volumul unei incinte.este f buna de exemplu pentru a micsora volumul dintre 2 difuzoare cuplate izobaric, in anumite conditii. Link spre comentariu
adrian_pintea Postat August 1, 2005 Partajează Postat August 1, 2005 Baga vatelina sau melana se gasesc la orice magazin de testaturi si ii foarte ieftina Link spre comentariu
radue Postat August 1, 2005 Partajează Postat August 1, 2005 Sau cauta burete ( ar fi ideal cel de tip cofraj de oua, dar daca nu ai cred ca si cel obisnuit e bun )PS:Frunzila zicea ca cea mai buna ar fi lana, asa ca incearca si cu aia Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum