dolhamir Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 http://www.mikrokopter.de/ucwiki/en/Mik ... =FrontPage Link spre comentariu
emilemir Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 ar fi bine daca din sectiunea modelism sar schimba la toys. Link spre comentariu
Vizitator K18 Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Salut,As dori sa fac un elicopter cu telecomanda si as vrea sa stiu cam de unde sa incep.De unde pot face rost de "motorasul" pentru elicopter si in principal cum as putea sa fac o telecomanda (calea cea mai usoara);as dori sa fac astea cu ce am pe acasa,avand in vedere ca am foarte multe aparate(radio,jocuri video,etc) cara nu le folosesc si care sper sa ma ajute cu piese. ...Salut e cam greu daca nu ai componentele sau piesele necesare pt elicopter ( eu cu cate-va luni in urma am crezut la fel ca aceste componente le gasesc prin diferite aparate casnice-electrocasnice prin casa. :( dar nu este asa ... sunt cam greu de gasit ...dar cu un buget mic poti sa-ti cumperi un elicopter rc pt. incepatori la preturi mici ( exact asta am facut si eu ) ...doar ca eu la-m cumparat nou direct din magazin ....insa tu poti sa faci cum crezi sau sti mai bine... ( ps: acuma ca il am sunt mult mai bucuros ca nu imi mai da batai de cap sa umblu dipa piese - nu mai imi pierd timpul sa le caut ... si etc... chiar imi place jucaria functioneaza chiar ok ;) ..bafta si o zi buna Link spre comentariu
Grasutzu90 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 Salut vin și eu cu o întrebare. Am un elicopter syma s033g. Și nu am telecomanda se poate folosi de la alt elicopter? Link spre comentariu
validae Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 De la alt elicopter dar de acelaşi tip, da.De la alt tip de elicopter, merge doar dacă utilizează acelaşi intgrat decodor pentru comenzi.Nu ai decât să mergi cu el la cineva care are alt tip şi să vezi dacă telecomanda lui merge la tine.... La maşinuţele telecomandate pe 27MHz merg de obicei telecomenzile între ele, dar la elicoptere e altceva.Văd că astea mai noi funcţionează pe 2,4Ghz. Deci trebuie văzut şi pe ce frecvenţă emite telecomanda.Am căutat pe net şi văd că nu prea se dau detalii la tipul ăsta.Cel mai sigur găseşti informaţii detaliate pe forumurile de modelism. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum