adicontakt Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 am un tv lcd cu diagonala de 94 de cm , iar dimensiunile lui sunt 96 cm lungime si 61 cm latime . il tin pe o masuta tv si vreu sa il mut pe perete. mi-am cumparat si suportul de perete , intrebarea mea este la ce inaltime sa il prind pe perete. unii mi-au zis sa il pun mai sus , undeva in apropierea tavanului si sa il inclin inspre jos , altii imi spun sa il pun la jumatatea distantei dintre planseu si tavanastept sugetii , dvs cum il aceti agatat pe perete? Link spre comentariu
zal Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 La jumătate, ca un tablou sau oglindă, sau vrei să te caţeri cu scaunul la el? Link spre comentariu
hugo Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Hm... ar trebui sa te gandesti la pozitia corecta fata de "ochii" care-l urmaresc. Centrul ecranului(intersectia diagonalelor) e musai sa fie cel mult la nivelul ochilor care-l privesc... daca e mai sus devine obositor pentru acestia. Hm... in cazul meu... la 1.80 inaltime asezat pe un scaun normal... centrul ecranului ar trebui sa fie undeva la 115 cm fata de podea. Nu e prea estetic pe un perete de 250 inaltime insa e de dorit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum