Vizitator sebastiano Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 am un difuzor de 12'' EU-5183 FREQUENCY RESPONSE BANDWIDTH:27HZ-2.0 KHZ, SOUND PRESSURE LEVEL 87dB-1W/M, NOMINAL IMPEDANCE:4 OHMS (eurotec) icon_toilet , si nu gasesc nici o specificatie despre el si nu stiu ce fel de incinta trebuie sami fac la el, vreau sal folosesc in casa Link spre comentariu
Vizitator sebastiano Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 ma ajuta cinevaaa Link spre comentariu
Vizitator sebastiano Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 am un difuzor de 12'' EU-5183 FREQUENCY RESPONSE BANDWIDTH:27HZ-2.0 KHZ, SOUND PRESSURE LEVEL 87dB-1W/M, NOMINAL IMPEDANCE:4 OHMS (eurotec) icon_toilet , si nu gasesc nici o specificatie despre el si nu stiu ce fel de incinta trebuie sami fac la el, vreau sal folosesc in casa Link spre comentariu
ahegyes Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Daca nu gasesti nimic, si nu te ajuta nimeni, sigura posibilitatre este masurarea parametrilor T\S. Masurarea se poate face in multe feluri - si aici pe forum exista un subiect pe tema asta, iar daca nu te descurci singur ar trebui sa apelezi la ajutorul cuiva care stie ce face... Link spre comentariu
Vizitator sebastiano Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 multumesc pentru ajutor Link spre comentariu
chorchy Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 imi amintesc ca am avut de ales intre asta si un sylb 8 de la boschmann.l-am rugat e nenea ala care vindea aparate de ras sa mie le puna la o combina.sylb-ul se auzea decent,plin.eurotecul paraia:|am vazut prin piata niste boxe facute cu dinastea,erau sealed,cred de vreo 40 de litri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum