Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alarma/inchidere centralizata masina

nickrvl

Postări Recomandate

Am luat o masina, Fiat Punto 1996, care are o "cutie" despre care dupa lungi cautari si probe am aflat ca e alarma cu inchidere centralizata prin telecomanda dar nu am telecomanda. Intrebarea e daca pot face rost de o telecomanda compatibila, probabil ca spun prostii dar exista totusi vre-o modalitate? Alta posibilitate ar fi sa-i fac eu un montaj pe care sa-l adaptez la mufa existenta pe masina, deja am depistat pinii care inchid/deschid masina, cei care blocheaza alimentarea cu benzina etc etc, si caruia sa-i adaptez eu o telecomanda mai precis receptorul telecomenzii. Voi ce ziceti?...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nickrvl

2

• rimache

1

• ratza

1

• blazeu

1

Top autori în acest subiect

Vezi dacă nu cumva poate învăţa coduri noi de telecomandă, caz în care te-ai scos. Dacă nu, o alarmă cu închidere centralizată cu tot e vreo 100 de lei (d-aia care urlă şi dacă dai o băşină mai violentă :rade: ).

Link spre comentariu

Incepe a deveni provocare, bineinteles ca cea mai lejera varianta ar fi sa pun alta alarma, dar stiti voi, microbul... probabil ca ma simt eu bine atunci cind stiu fiecare surubel in parte.Asa ca parca parca a-si "crea-o" de la 0 asta insemnind ca elementul principal este telecomanda, se gaseste asa ceva? separat vreau sa zic, telecomanda(emitator) + receptor. In urma cautarilor mele reiese ca se gasesc doar alarme cu totul.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Existau "pe vremuri" niste kit-uri pe la Adelaida (eu am cumparat un set din asta, dar pe masina veche nu aveam inchidere centralizata si nu m-am indurat sa-l instalez, iar pe cea noua inca nu pot (garantie))Succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări