Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cantar

toni69-

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorian 70

2

• dan-a2

1

• sorinpavel

1

• toni69-

1

Top autori în acest subiect

Trebuia sa deschid un subiect nou ?Sunt posesorul unui cantar Tefal Sense (REF : PP1015BO/26E-5106R - o fi vreo serie ceva?)Intrucat omora bateriile destul de repede m-am gandit la o alimentare exterioara. Nu stiu ce am gresit, dar acum afisajul LCD sta "aprins" cu toate segmentele.Alimentarea este pe doua baterii R3 de 1,5V inseriate ( deci 3V ).La alimentarea exterioara am folosit 3V bine filtrat si stabilizat.

Link spre comentariu

Trebuia sa deschid un subiect nou ?Sunt posesorul unui cantar Tefal Sense (REF : PP1015BO/26E-5106R - o fi vreo serie ceva?)Intrucat omora bateriile destul de repede m-am gandit la o alimentare exterioara. Nu stiu ce am gresit, dar acum afisajul LCD sta "aprins" cu toate segmentele.Alimentarea este pe doua baterii R3 de 1,5V inseriate ( deci 3V ).La alimentarea exterioara am folosit 3V bine filtrat si stabilizat.

Daca are mai putin de 2 ani de la cumparare,du-te la magazin sa-l schimbe (nu spui ce ai facut).Astea sunt produse care se inlocuiesc direct in magazin,nu se repara.Modelul este PP1015. Succes
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări