toni69- Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 va rog frumos as avea nevoie de o parte electronica pentru un cantar de la 0-300kg pe placuta scrie KO478 VA MULTUMESC. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 nu cred ca o sa gasesti schema ! ce probleme ai ?ce model este? Link spre comentariu
dorian 70 Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Trebuia sa deschid un subiect nou ?Sunt posesorul unui cantar Tefal Sense (REF : PP1015BO/26E-5106R - o fi vreo serie ceva?)Intrucat omora bateriile destul de repede m-am gandit la o alimentare exterioara. Nu stiu ce am gresit, dar acum afisajul LCD sta "aprins" cu toate segmentele.Alimentarea este pe doua baterii R3 de 1,5V inseriate ( deci 3V ).La alimentarea exterioara am folosit 3V bine filtrat si stabilizat. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Trebuia sa deschid un subiect nou ?Sunt posesorul unui cantar Tefal Sense (REF : PP1015BO/26E-5106R - o fi vreo serie ceva?)Intrucat omora bateriile destul de repede m-am gandit la o alimentare exterioara. Nu stiu ce am gresit, dar acum afisajul LCD sta "aprins" cu toate segmentele.Alimentarea este pe doua baterii R3 de 1,5V inseriate ( deci 3V ).La alimentarea exterioara am folosit 3V bine filtrat si stabilizat.Daca are mai putin de 2 ani de la cumparare,du-te la magazin sa-l schimbe (nu spui ce ai facut).Astea sunt produse care se inlocuiesc direct in magazin,nu se repara.Modelul este PP1015. Succes Link spre comentariu
dorian 70 Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 problema este ca e cumparat din oct 2007 ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum