radue Postat Iulie 29, 2005 Partajează Postat Iulie 29, 2005 Salut,Acum un an mi-am luat un TV tunner modelul respectiv.Problema pe care o am este ca nu pot asculta radio cu el;i-am dat sa scaneze si nu mi-a gasit nimik.Am mai citit pe acest forum ca s-ar putea ca frecventele pe care le poate detecta sa fie numai pare ( sau impare, nu mai stiu sigur, dar cum au americanii ) si astfel sa nu pot asculta.Daca aveti vreo solutie pt problema mea va rog mult sa postati.Multumesc anticipat Link spre comentariu
i0nutzb Postat Iulie 31, 2005 Partajează Postat Iulie 31, 2005 nu ai spus exact ce model este, ce chipset are si mai ales ce soft folosesti... :)ps: antena ai bagat-o unde trebuie? Link spre comentariu
radue Postat Iulie 31, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2005 L-am luat de la Ultra Pro, momentan nu imi incarca site-ul lor asa ca nu pot sa vad ce are in el.Scriu ce e pe cutie:Powerer by Philips advancea videoaudio decoderUses the avanced video ADC's for more excellent video qualityPHILIPS PAL TV tuner module built-inDual, Stereo, Mono modules supportedPCI Revision 2.2-compilantSoft-ul folosit este cel de pe CD-urile ce l-am primit odata cu tunerul:Asus Home Theather,TV FM Card 2.3.0.4Asus Power DirectorAntena este bagata unde trebuie Link spre comentariu
nosferatu Postat Martie 20, 2006 Partajează Postat Martie 20, 2006 Care antena e bagata unde trebuie?! Pt FM, TV-Tunerul are in pachet o antena..Pt televizor o folosesti pe cea de la cablu(impropriu spus). Link spre comentariu
nosferatu Postat Martie 20, 2006 Partajează Postat Martie 20, 2006 ma, da vechi e topicul asta..ups. :partyman: Link spre comentariu
radue Postat Martie 20, 2006 Autor Partajează Postat Martie 20, 2006 probleam a fost rezolvata: am reinstalat inca o data driverul pt tunner dupa ce am reinstalat proaspat windows-ul si de atunci functioneaza...cauza nu o stiu dar nici nu ma intereseaza, important e ca functioneaza... :drinkers: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum