Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Tunner Asus TV FM Card

radue

Postări Recomandate

Salut,Acum un an mi-am luat un TV tunner modelul respectiv.Problema pe care o am este ca nu pot asculta radio cu el;i-am dat sa scaneze si nu mi-a gasit nimik.Am mai citit pe acest forum ca s-ar putea ca frecventele pe care le poate detecta sa fie numai pare ( sau impare, nu mai stiu sigur, dar cum au americanii ) si astfel sa nu pot asculta.Daca aveti vreo solutie pt problema mea va rog mult sa postati.Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

3

• nosferatu

2

• i0nutzb

1

L-am luat de la Ultra Pro, momentan nu imi incarca site-ul lor asa ca nu pot sa vad ce are in el.Scriu ce e pe cutie:Powerer by Philips advancea videoaudio decoderUses the avanced video ADC's for more excellent video qualityPHILIPS PAL TV tuner module built-inDual, Stereo, Mono modules supportedPCI Revision 2.2-compilantSoft-ul folosit este cel de pe CD-urile ce l-am primit odata cu tunerul:Asus Home Theather,TV FM Card 2.3.0.4Asus Power DirectorAntena este bagata unde trebuie

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

probleam a fost rezolvata: am reinstalat inca o data driverul pt tunner dupa ce am reinstalat proaspat windows-ul si de atunci functioneaza...cauza nu o stiu dar nici nu ma intereseaza, important e ca functioneaza... :drinkers:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări