Mereanu Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Am gasit pe o placa 6 tranzistori mosfet;4 buz 91a si 2 irfp 150.Daca tot mi-au picat asa pe degeaba,m-am hotarat sa-i folosesc,construind o statie audio cu ei.Problema e ca eu sunt cam incepator intr-ale electronicii si nu stiu cam in ce fel de scheme s-ar putea folosi acesti tranzistori.M-am documentat cat de cat despre ei si cred ca as fi in stare sa construiesc un amplif,cu conditia ca cineva sa-mi arate o schema cat de cat simpla dar in acelasi timp functionala.(nu am gasit o schema care sa aiba ca finali doar tranzistori cu canal n)Va multumesc! Link spre comentariu
ROBEERT Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Stai calm ca nu poti sa-ti faci statie din aceste mosfeturi deoarece acestea sunt pentru comutatie si mai bine zis se folosesc in sursele in comutatie. Vezi cele doua PDF-uri: Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 cu irfp-urile alea ai putea sa faci un mic amplif viewtopic.php?f=5&t=17553&start=0 dar sa nu depasesti +/-45v tens de alimentare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum