Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

un fel de timer

ady_marinescu

Postări Recomandate

ideea e urmatoarea: vreau sa iau o telecomanda pt camera foto, si sa o desfac. in locul butonului sa pun un releu controlat de un timer. dar vreau sa am si un fel de control asupra timerului.ideea e ca vreau sa schimb durata si sa o si vad scrisa pe un lcd sau ceva de genul asta.ce vreau sa iasa: la o durata fixa (stabilita de mine) releul sa se inchida si sa dea comanda aparatului sa faca o poza, dupa care sa se deschida (contactul releului). peste un interval de X minute (pana la 120 minute) sa mai faca o poza. si tot asa oarece timp (sa zicem o noapte). eu vreau acel X introdus de mine.idei?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ady_marinescu

2

• bogdan_

1

Top autori în acest subiect

ceva de genu' vreau. intre timp am vb cu cineva si m-am gandit sa inlocuiesc tot circuitul cu un software care la un interval introdus de mine sa dea pe un port (de ex serial) un puls de 5Vcc cat sa faca releul (care dupa aia se va deschide implicit).si tot asa. uitasem de denumirea de intervalometru.si aparatul meu nu stie decat de cablu (Olympus SP590-UZ).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări