ady_marinescu Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 ideea e urmatoarea: vreau sa iau o telecomanda pt camera foto, si sa o desfac. in locul butonului sa pun un releu controlat de un timer. dar vreau sa am si un fel de control asupra timerului.ideea e ca vreau sa schimb durata si sa o si vad scrisa pe un lcd sau ceva de genul asta.ce vreau sa iasa: la o durata fixa (stabilita de mine) releul sa se inchida si sa dea comanda aparatului sa faca o poza, dupa care sa se deschida (contactul releului). peste un interval de X minute (pana la 120 minute) sa mai faca o poza. si tot asa oarece timp (sa zicem o noapte). eu vreau acel X introdus de mine.idei? Link spre comentariu
bogdan_ Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Tu vrei ceva de genul asta, nu? http://blog.makezine.com/archive/2009/0 ... kon_d.html Vezi ca pe net exista telecomenzi facute pentru Canon, Nikon si altii, probabil iesi mai bine decat sa dai bani pe telecomanda.... In sensul ca microcontrollerul poate deja sa stie ce comanda sa trimita pe IR si nu mai dai banii pe telecomanta/nu mai strici una. Bafta Link spre comentariu
ady_marinescu Postat Martie 31, 2010 Autor Partajează Postat Martie 31, 2010 ceva de genu' vreau. intre timp am vb cu cineva si m-am gandit sa inlocuiesc tot circuitul cu un software care la un interval introdus de mine sa dea pe un port (de ex serial) un puls de 5Vcc cat sa faca releul (care dupa aia se va deschide implicit).si tot asa. uitasem de denumirea de intervalometru.si aparatul meu nu stie decat de cablu (Olympus SP590-UZ). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum