Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Opel Astra - probleme motor

Vizitator adytzaxx

Postări Recomandate

Vizitator adytzaxx

am si eu o mare problema...am vrut sa fac o liniuta cu un prieten si cand am plecat din loc, pe viteza 1 cu motorul turat s-a auzit un tzacanit groaznic si nu am mai putut schimba in treapta 2 pt ca, cutia nu mai cupla motorul si a inceput sa curga ulei din cutie si nu mai cupleaza deloc parca ar fi pe liber, bagata in viteza..daca poate sa imi spuna si mie cineva care este problema. Multumesc.

Editat de adytzaxx
Editat titlu
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• srdjan

1

• tranzistor

1

• gogutu

1

Top autori în acest subiect

te rog fii mai explicit ce pr ca nu inteleg cat despre cutie ori ai terminat ambreiajul ori ai rupt axul de la pinionul de atac si lasa o adresa de mes daca vrei sa vb seara

Link spre comentariu

alta cutie. la asta e sparta camera de ungere si unul sau mai multe pinioane sunt rupte. asemanator am patit si eu la ursulet. am spart 2 grupuri de benzinar. pana la urma i-am pus unul de diesel care e si azi pe masina desi am vandut-o acu 3 ani. la mine un grup s-a spart din cauza ca s-a spart un rulment la roata iar prima patantie in timpul unui burnout.

Link spre comentariu

despre ce masina e vorba?mai mult ca sigur cutia e dusa. sincer,mi se parea extrem de greu sa duci o cutie(nici grupuri nu am rupt,doar ceva uzura),e clar ca a luat-o in ture rau motorul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări