remus68 Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 io unu asa am facut si merge si acum Daca zici, merge si acum. De auzit, depinde cu ce urechi se asculta. Link spre comentariu
massacre122 Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 io unu asa am facut si merge si acum Daca zici, merge si acum. De auzit, depinde cu ce urechi se asculta.omule ce e greu de inteles ca e o bucatica de 3 4 mm patrati de camera de 1 mm grosime?crezi ca am lipit plastic sau cum? Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Dupa ce treci de clasa a 11-a iti vei dezvolta perceptia auzului si vei distinge hiriiturile provocate de descentrarea echipamentului mobil. Acum depinde si ce gama de frecvente redai cu acel difuzor, respectiv cursa membranei. Nu mai cita daca raspunzi dupa acel user - citeste regulamentul - te va feri de necazuri! Link spre comentariu
massacre122 Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 sti daca ai fi de la mine din oras ti as da 4 dif identice sa le asculti si daca iti dai seama care e ala doar din auz io iti dau 100lei .E un difuzor mobileauthority de 25 cm poate il sti cu membrana de 4 cm si ceva groasa de 2mm.fuctioneaza la fel se aude la fel nu se descentreaza deloc in timpul cursei nu atinge nimica merge la fel ca inainte dar nu domle daca pui o bucata mica de cauciuc gata poti arunca difu parca e facut din mamaliga difuzoru daca ii pui un gram in plus pe o parte se descentreaza.poate o afecta la membrana de paza sau un difuzor mai fragil da nicidecum la asta care il am io care trebuie sa apas cu pumnu in el sa se lase.si difuzoru de la z5500 are cam aceiasi constructie ca asta membrana groasa si mare nu vad cum ar afecta o bucatica mica de cauciuc.haideti sa aruncam difurile daca fizica zice asa asa sa facem. Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Daca membrana este din material mai gros, prin adaugarea acelei bucatele de cauciuc nu se va simti nici o dereglare a echipamentului mobil, mai ales la difuzoarele cu SPL scazut. Link spre comentariu
Vizitator nickydutzu22 Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 salut,am si eu o problema cu 2 dif,cum pot inlocui sau lipi membrana?am cateva poze facute dar sunt cam mari si nu le pot atasa un id de mess unde sa la trimit,va rog mult.va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum