satelit Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Am un cupor cu microunde vortex si am avut condensatorul ars.Condensatorul care vine in serie cu magnetronul de la tensiunea inalta (3,5kV) L-am inlocuit si acu cuptorul merge .As vrea sa stiu ce rol are acest condensator si cum functioneaza in curent alternativ deoarece am vazut pe scheme ca acolo avem tensiune negativa.Va rog sa-mi dati mai multe detalii de funcionare a schemei cu condensator serie cu o sarcina.Va multumesc Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Am un cupor cu microunde vortex si am avut condensatorul ars.Condensatorul care vine in serie cu magnetronul de la tensiunea inalta (3,5kV) L-am inlocuit si acu cuptorul merge .As vrea sa stiu ce rol are acest condensator si cum functioneaza in curent alternativ deoarece am vazut pe scheme ca acolo avem tensiune negativa.Va rog sa-mi dati mai multe detalii de funcionare a schemei cu condensator serie cu o sarcina.Va multumescPai prin acel condensator face treaba evident fara el nu ar merge Link spre comentariu
Adierea Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Condensatoru si dioda redreseaza si dubleaza tensiunea alternativa care ese din transformator . Link spre comentariu
mapo13 Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Este un redresor de inalta tensiune mono alternanta !Se foloseste pentru redresare o dioda rapida dar cu tensiune inversa mare de comutatie (cam speciala sa zicem...) si la iesirea pe cuplajul F indice A al magnetronului gasiti tensiunea aprox. de 1200 de VV .Noroc Link spre comentariu
nelu F Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 De ce dioda rapida? Link spre comentariu
mapo13 Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Am eu toate componentele necesare ...daca sunteti interesat ..........Stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum