Vizitator boldi Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 salut!!! am si eu o problema... mi s-a smuls cablul de la tastatura si nu stiu cum sa lipesc firele la loc.. are 4 fire de culoare alb, albastru, verde, portocaliu Link spre comentariu
Mikrosha Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Nu ne-ai zis tipul tastaturii, ma-ndoiesc ca toate au aceeasi ordine. Sunt 4 semnale, data+, data-, +5V, GND daca-i USB sau clock, data, +5V, GND daca-i PS/2. daca-s pini comuni cu LED-urile, poate gasesti macar alimentarile. Altfel, nu-s decat 16 combinatii de incercat, si nu cred ca se poate arde ceva daca le legi aiurea...sper Link spre comentariu
Vizitator boldi Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 pinii sunt comuni cu LED-urile iar in dreptul fiecarui pin e notat C,D,U,G Link spre comentariu
Mikrosha Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 E bine ca-i si notat. C=clock, D=data, G=Ground, U prin eliminare e +5V. Vezi daca merge asa! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum