Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aspirator Panasonic - "arde" firele

Vizitator ciureanuc

Postări Recomandate

Vizitator ciureanuc

Salut, M-a rugat o colega sa ma uit la aspiratorul ei inainte de a-l arunca la cos. Stia ca ma mai bag sa repar lucruri si a spus sa incerce inainte de a-l arunca, poate aspiratorul mai are o sansa. A avut. Am descoperit ca un traseu era ars/exfoliat si intrerupt. L-am refacut cu fir nou (cupa cum se vede in poza). Asta s-a intamplat inainte de Revelion. Ieri m-a sunat sa-mi spuna ca nu mai merge... sa-l mai aduca sau sa-l arunce? L-a adus si l-am desfacut din nou. Traseul este din nou intrerupt, dar din alt loc. (la motor - se vede intr-o alta poza). Mi-ar lua 5 minute sa refac conexiunea, dar am impresia ca fac degeaba asta, va ceda si in viitor. Cred ca se incalzesc prea mult firele si nu inteleg de ce. De ce a mers 4 ani si acum cade odata la cateva luni? Ce se intampla? Ce poate fi defect, ca montajul are 3 piese... si nu se vede nimic ars in infasurari... ma rog, daca era arsa vreo infasurare, lua foc, nu? S-ar fi vazut ars si ar fi mirosit in consecinta. Dar nu, nimic de felul asta. Piesa care nu inteleg ce rol are e cea din poza 3 si 4 (fata/verso). Ce piesa e, cum pot sa o verific? Are ea rol in faptul ca aspiratorul "trage" prea mult curent din priza si arde firele? Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghimpe--

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări