Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

filtru de subwoofer!!!

sergiu mihoc

Postări Recomandate

salut la toti, am nevoie de putin ajutor de la cei care se pricep la filtre audioam incercat si eu astazi sa fac un filtru de subwoofer :da bobina am facuto mai mult dupa ochi , si am pus un condensator dinala care se foloseste la filtre audio, condensatorul e luat de pe alt filtru!!iam facut proba la un amplific de 15watt si dupa cate am observat filtreaza doar basul, doar ca am o nelamurire, daca il pun la un amplificator mai puternic de vreo 200watt nu pateste nimic filtru sau amplificatorul?intreb pr ca la statia la care lam probat cand dau la maxim sare o siguranta in amplificator, si dupa cateva secunde incepe sa mearga, asta se intampla cand face un scurt!!siguranta sare doar cand dau amplificatoru la maxim!!si cretca e vina filtruluicine imi spune cati m de sarmna trebuie ptr un filtru, sau un sfat

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

1

• wally_gatter

1

• sergiu mihoc

1

Top autori în acest subiect

wally_gatter

salut la toti, am nevoie de putin ajutor de la cei care se pricep la filtre audioam incercat si eu astazi sa fac un filtru de subwoofer :da bobina am facuto mai mult dupa ochi , si am pus un condensator dinala care se foloseste la filtre audio, condensatorul e luat de pe alt filtru!!iam facut proba la un amplific de 15watt si dupa cate am observat filtreaza doar basul, doar ca am o nelamurire, daca il pun la un amplificator mai puternic de vreo 200watt nu pateste nimic filtru sau amplificatorul?intreb pr ca la statia la care lam probat cand dau la maxim sare o siguranta in amplificator, si dupa cateva secunde incepe sa mearga, asta se intampla cand face un scurt!!siguranta sare doar cand dau amplificatoru la maxim!!si cretca e vina filtruluicine imi spune cati m de sarmna trebuie ptr un filtru, sau un sfat

opteaza pentru filtrarea activa , e mult mai benefica in cazul tau..
Link spre comentariu

cine imi spune cati m de sarmna trebuie ptr un filtru

:nas: Depinde de impedanta difuzorului utilizat, frecventa la care actioneaza filtrul, schema utilizata la filtru... Nici valoarea condensatorului nu se alege la voia intimplarii...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări