Vizitator Zorro Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Salutare.. ma poate ajuta cineva cu proiectarea unui convertor U/I cu 0..5V la intrare si 4..20 mA la iesire? Va multumesc! Link spre comentariu
Mikrosha Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Adic-ashea? Mai pune-i la intrare un divizor rezistiv 1/5 ca sa mearga pana la 5V. Link spre comentariu
Vizitator Zorro Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 multumesc f mult pt promptitudine ! Link spre comentariu
Vizitator happyxxl Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Daca am nevoie la iesire de +1A -1A? cum modific schema? Link spre comentariu
Mikrosha Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Puterea am facut-o simetrica ca sa poata sa tina si curenti negativi. Am pus MOSFETuri ca repetoare ca sa tina mai usor curenti mari. Operationalul se alimenteaza la +/-20V. La intrare primeste tensiuni intre -2V si 2V pentru a avea la iesire curenti de -1A si 1A. In rest schema e la fel. Link spre comentariu
Vizitator happyxxl Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 multumesc !!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum