Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AMPLIF TECHNICS

Postări Recomandate

stiu ca s-a discutat pe aici despre infasurarile transformatoarelor japoneze dar am cautat o groaza si nu am gasit(ar trebui lasat pe prima pagina topicul) stiu ca era cineva care a postat si o poza cu piciorusele transformatorului am un technics ,transformatorul lui e incins rau si am inteles ca pot pune pe o infasurare de 240 v lucru care ar pastra traful mai rece,daca mai stit va rog topicul da-ti va rog un pm sau scrieti chiar aici,dupa aceea ar putea fi sters subiectul(nu e nici o suparare)va multumesc multps: am pictat in paint dar promit sa pun curand si poza(nu am cablul de date acasa) nu am aparat de masura acasa si intuiesc ca ar tebui sa conectez primul si ultimul picior dar nu ma risc pana nu-mi da careva unda verde

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Măsori cu ohmmetrul ce rez are înfăşurarea de 220V, să zicem că are 10 Ohmi, dacă mai găseşti în continuarea ei alte de circa 1 Ohm (atenţie la rez cablurilor testerelor), e borna ptr 240V, la fel dacă dai de una în jur de 5-6 Ohmi, e borna ptr 110-120V. Dacă între 2 borne ai găsit 0 ohmi, e siguranţa termică, se vede că pleacă în interior 2 sîrme argintii, faţă de sîrmele ptr bobinaj care au culoarea cuprului.

Link spre comentariu

am sharuit poza in linkul de mai jos pt ca nu am putut baga poza aici

nu m-am putut abtine si am incercat sa alimentez pe prima si ultima priza :freaza:

stiam ca ve-ti rade ; :jytuiyu poc!! a facut siguranta,din fericire nu s-a ars nimic

mentionez ca nu am aparat de masura(e undeva prin sat fara baterie)

m-am gandit poate careva stie din amintiri la ce folosesc celelalte prize pt ca sigur nu sunt in ordinea in care ma asteptam adica

0 110 220 240

- -

ampliful e technic su-z25

http://www.sharemobile.ro/file.php?id=474630

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări