mariobe Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 stiu ca s-a discutat pe aici despre infasurarile transformatoarelor japoneze dar am cautat o groaza si nu am gasit(ar trebui lasat pe prima pagina topicul) stiu ca era cineva care a postat si o poza cu piciorusele transformatorului am un technics ,transformatorul lui e incins rau si am inteles ca pot pune pe o infasurare de 240 v lucru care ar pastra traful mai rece,daca mai stit va rog topicul da-ti va rog un pm sau scrieti chiar aici,dupa aceea ar putea fi sters subiectul(nu e nici o suparare)va multumesc multps: am pictat in paint dar promit sa pun curand si poza(nu am cablul de date acasa) nu am aparat de masura acasa si intuiesc ca ar tebui sa conectez primul si ultimul picior dar nu ma risc pana nu-mi da careva unda verde Link spre comentariu
zal Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Trebuia să întrebi la ''Alimentatoare'' sau la ''Colţul depanatorului''.Fără aparat de măsură nu faci nimic. Trafo are prize ptr 120, 220, 240V, sau are numai 220V? Link spre comentariu
mariobe Postat Martie 30, 2010 Autor Partajează Postat Martie 30, 2010 are doar 220v dar am desfacut ampliful si am vazut ca mai sunt inca doua picioare(borne) nefolosite in primar si m-am gandit ca macar unul ar fi pt acel 240v Link spre comentariu
lorik199 Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 incearca c-un bec inseriat sa testezi, in lipsa de aparat de masura, becul n-ar trebui sa lumineze deloc daca e pus corect iar in caz de vreo greseala traful nu pateste nimicde preferat bec de putere mica, 20-40 W Link spre comentariu
zal Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Măsori cu ohmmetrul ce rez are înfăşurarea de 220V, să zicem că are 10 Ohmi, dacă mai găseşti în continuarea ei alte de circa 1 Ohm (atenţie la rez cablurilor testerelor), e borna ptr 240V, la fel dacă dai de una în jur de 5-6 Ohmi, e borna ptr 110-120V. Dacă între 2 borne ai găsit 0 ohmi, e siguranţa termică, se vede că pleacă în interior 2 sîrme argintii, faţă de sîrmele ptr bobinaj care au culoarea cuprului. Link spre comentariu
mariobe Postat Aprilie 2, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2010 am sharuit poza in linkul de mai jos pt ca nu am putut baga poza aici nu m-am putut abtine si am incercat sa alimentez pe prima si ultima priza stiam ca ve-ti rade ; poc!! a facut siguranta,din fericire nu s-a ars nimic mentionez ca nu am aparat de masura(e undeva prin sat fara baterie) m-am gandit poate careva stie din amintiri la ce folosesc celelalte prize pt ca sigur nu sunt in ordinea in care ma asteptam adica 0 110 220 240 - - ampliful e technic su-z25 http://www.sharemobile.ro/file.php?id=474630 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum