Neluc Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 mai am si eu unele,daca tot am redeschis subiectul.... Link spre comentariu
Neluc Postat Aprilie 10, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2010 ce se mai poate cumpara numai sa ai de unde ,si nu in ultimul rand o schema pe tuburi Link spre comentariu
nel65 Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 la montajul de la primul post (cel cu 15 inegrate sau cate or fi) am eu schema,daca intereseaza pe cineva sa spuna Link spre comentariu
Neluc Postat Septembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2010 schema sau cablajul corect ? Daca e moca puteti sa o postati ,macar sa-si arunce o privire cel interesat,oricum daca e ingradita de drepturi de autor ,adm.forum nu va permite probabil.Vad ca subiectul ramane in continuare deschis,doritorii unei scheme de reverb moderna n-au decat sa caute pe gogu PT80-au de unde alege. Link spre comentariu
nel65 Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 e moca, am si schema publicata in revista ret ,in urma cu mai bine de 10 ani ,cred,dar am si extras de pe aceasta schema ,care a fost realizat in foarte multe exemplare ,cel putin in zona de sud a tarii.despre articolul din RET nu stiu daca este sub copyright dar extrasul sigur nu este nici o problemao sa le pun dimineata ca le am in calculator in garaj, si e cam tarziu acum Link spre comentariu
nel65 Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 uite si schemele Link spre comentariu
nel65 Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 ...........................urmeaza partea de memorie Link spre comentariu
nel65 Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 memoria............... Link spre comentariu
Neluc Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Multumesc ,cum am timp ma uit pe ele,chiar lucrez la doua montaje de reverb arhaice,cum le probez pun foto si schemele. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 uite o schema , mai moderna care contine , in afara de circuitul de compresie-expandare si un circuit de preaccentuare-dezaccentuare , si filtre trece jos relativ eficace , reducand zgomotul de conversie la minim.....si o alta schema , ce permite combinarea Reverb-ului cu Delay . Va rog sa comentati.......Foarte interesanta schema a 2-a!Dar foloseste cam multe PT-uri, cea ce face ca pretul lor sa devina costisitor!Mas apuca de ea sa o fac, dar mai intai o intrebare>>> Merita sa o fac? A mai incercat cineva acest montaj? Voice parere aveti despre ea??? Despre calitate ce puteti spune? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum