Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echo

Neluc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Neluc

9

• nel65

5

• remus68

3

• lorik199

2

Top autori în acest subiect

• 5 luni mai târziu...

schema sau cablajul corect ? Daca e moca puteti sa o postati ,macar sa-si arunce o privire cel interesat,oricum daca e ingradita de drepturi de autor ,adm.forum nu va permite probabil.Vad ca subiectul ramane in continuare deschis,doritorii unei scheme de reverb moderna n-au decat sa caute pe gogu PT80-au de unde alege.

Link spre comentariu

e moca, am si schema publicata in revista ret ,in urma cu mai bine de 10 ani ,cred,dar am si extras de pe aceasta schema ,care a fost realizat in foarte multe exemplare ,cel putin in zona de sud a tarii.despre articolul din RET nu stiu daca este sub copyright dar extrasul sigur nu este nici o problemao sa le pun dimineata ca le am in calculator in garaj, si e cam tarziu acum

Link spre comentariu

uite o schema , mai moderna care contine , in afara de circuitul de compresie-expandare si un circuit de preaccentuare-dezaccentuare , si filtre trece jos relativ eficace , reducand zgomotul de conversie la minim.....si o alta schema , ce permite combinarea Reverb-ului cu Delay . Va rog sa comentati.......

Foarte interesanta schema a 2-a!Dar foloseste cam multe PT-uri, cea ce face ca pretul lor sa devina costisitor!Mas apuca de ea sa o fac, dar mai intai o intrebare>>> Merita sa o fac? A mai incercat cineva acest montaj? Voice parere aveti despre ea??? Despre calitate ce puteti spune?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări