bogdanm Postat Iulie 29, 2005 Partajează Postat Iulie 29, 2005 Salut, Aveti idee unde gasesc niste senzori buni (si ieftini ) pentru inclinare (tilt) si soc/vibratie? Ma intereseaza senzori stand-alone, nu inclusi in vreo alarma. Alternativa ar fi sa ii fac cu un accelerometru, dar asta e o solutie extrema, nu am chef sa ma apuc sa calibrez la ala de nebun. In plus, tinand cont de faptul ca am gasit senzor de perimetru doar la 10 euro: http://www.nettrading.ro/OFERTE/ALARME% ... NDUSER.htm ma gandesc ca nici senzorii pe care ii caut eu nu poti fi prea scumpi. Doar ca nu stiu unde sa caut. Link spre comentariu
i0nutzb Postat Iulie 31, 2005 Partajează Postat Iulie 31, 2005 senzorul de soc nu se face foarte greu.. in principiu ai un buzzer cu un arc pe el.. si un amplificator.. si gata :)adăugire: în conex club 7-8/2005 este o schema de senzor de şoc :)succes ;) Link spre comentariu
Vizitator millenium_blc Postat Octombrie 30, 2005 Partajează Postat Octombrie 30, 2005 M-ar interesa mai mult partea electrica... Link spre comentariu
Vizitator millenium_blc Postat Octombrie 30, 2005 Partajează Postat Octombrie 30, 2005 M-ar interesa mai mult partea electrica...Platesc! :supz: Link spre comentariu
bogdanm Postat Octombrie 30, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2005 Multumesc cu intarziere. Nu stiu de ce, dar abia acum am dat de reply-uri :drinkers: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum