ionut_te Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Se refera la calculul surselor de alimentare pentru amplificatoare in functie de puterea acestora, dar contine si formule pentru calculul puterii amplificatorului. Cu putina fizica din liceu, notiunile pot fi intelese de catre oricine... http://www.tehnium-azi.ro/articles.php?article_id=14 Spor la calculat! P.S. daca Admin. considera necesar, poate fi mutat la alta sectiune... Link spre comentariu
ionut_te Postat Martie 26, 2010 Autor Partajează Postat Martie 26, 2010 La naiba...De ce nu pot sa pun link-ul?Tot mi-l modifica si imi pune un "spam" acolo... Link spre comentariu
ionut_te Postat Martie 26, 2010 Autor Partajează Postat Martie 26, 2010 Era vorba de: http://www.tehnium-azi.ro/articles.php?article_id=14 Link spre comentariu
ionut_te Postat Martie 26, 2010 Autor Partajează Postat Martie 26, 2010 Incercam doar sa ajut... Link spre comentariu
ionut_te Postat Martie 27, 2010 Autor Partajează Postat Martie 27, 2010 Ia sa vedem... Poate merge acum... http://www.tehnium-azi.ro/articles.php?article_id=14 Link spre comentariu
ionut_te Postat Martie 27, 2010 Autor Partajează Postat Martie 27, 2010 La naiba... nu vrea... Este vorba despre un articol de pe TEHNIUM _ AZI care se refera la calculul puterii surselor de alimentare si care trece si prin calculul puterii amplificatoarelor... are si un tabel cu date pentru cei carora nu prea le place sa calculeze... Link spre comentariu
ionut_te Postat Martie 27, 2010 Autor Partajează Postat Martie 27, 2010 Se pare ca nu ii place ceea ce am scris eu mai sus cu rosu... In loc de ce scrie acolo imi afiseaza "spam"... http://www.TEHNIUM _ AZI.ro/articles.php?article_id=14 Cam asta ar fi link-ul, dar bineinteles fara majuscule, intr-un cuvant si liniuta la mijloc... Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Ionuteeee vezi ca ai postat de 10 ori....ai acolo un buton de edit...poti reposta in acelasi mesaj...nu de 10 ori in 10 posturi ca poluam in ultmul hal forumul de nu mai stim care, ce si pe unde s-a postat. Link spre comentariu
ionut_te Postat Aprilie 4, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Ştiu că am buton de edit şi am încercat de nu ştiu câte ori să-l folosesc, dar nu am avut altă soluţie...Cum îţi explici că un anumit cuvânt dintr-un link este înlocuit cu "spam" în momentul în care dau "send"?Scuze pentru trăznăi... de obicei nu-mi stă în caracter, dar de data asta mi-am ieşit din pepeni... :sparge:P.S. Nu am postat decât de 7 ori.... Poate reuşeşti tu să faci link-ul ăla să funcţioneze! Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Linkul ăla duce către un gunoi de forum care l-a copiat pe ăsta şi care geme de semidocţi. Link spre comentariu
ionut_te Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Eu nu zic că nu o fi aşa, voi ştiţi mai bine că umblaţi mai mult ca mine, dar eu făceam referire strict la calculele alea prezentate într-un mod destul de simplist pentru a fi înţelese relativ uşor şi care pe deasupra se încheie cu un tabel de valori pentru aceia care chiar nu au chef să treacă prin toate calculele... Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Sunt destule calcule simplificate ale surselor de tensiune pe internet inclusiv aici pe forum la sectiunea de Alimentatoare si prin revistele Tehnium de asemenea plus ca asta nu e valabil aici unde e sectiunea de Amplificatoare. No offence esti din Bals deci esti de-al meu dar nu isi are rost aici sa discutam. Ne vedem la Alimentatoare sau prin amarutul de Bals...respect Link spre comentariu
ionut_te Postat Aprilie 8, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2010 La partea de calcul a puterii de ieşire a unui amplificator te-ai uitat? Parcă se discuta şi despre randament în funcţie de clasă, etc...În fine, fiecare cu ale lui... Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Nu m-am uitat ca nu am avut timp sa ghicesc link-ul. Link spre comentariu
ionut_te Postat Aprilie 8, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Pentru o secundă de atenţie în plus, ai fi observat că nu trebuie decât să muţi o liniuţă de jos la mijloc, şi gata link-ul... Nicidecum să pierzi o eternitate ghicind-ul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum