Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinte hedlund . + misc

Vlad20

Postări Recomandate

Salut , ma bate gandul sa ma apuc sa imi fac doua incinte hedlund dar m-am locit de ceva probleme ....

1 Ca proaspt somer , bugetul este minuscul deci , caut doua difuzoare low-cost cu apoximativ acelasi gabarit ca unuia hi-fi (de preferat fostex )

2 Pentru ca MDF-ul arata cum arata , iar eu nu suport autocolantul , este ok sa folosesc pe post de fata scandaura de stejar ? 30mm grosime

Cam asa arata , ale mele insa or sa aibe modificat ''postamentul ''

Posted Image

dimensiuni => 200X50X27.4

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Vlad20

3

• ahegyes

1

• Toader

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Stiu ca gasesc , treaba este ca in momentul de fata nu am banii aia , si de asta am intrebat daca stie cineva vreun difuzor ieftin adica pe la 200lei perechea , ca sa nu stau cu ele goale . du de alta dar o sa fie de munca la ele :d partile rotunde sunt fatute din placute de mdf taiat la unghi :da , iar daca ma chinui 2-3 zile pana o sa fie gata si nu o sa scoata nici un sunet ma apuca toate ''alea''

Link spre comentariu

Vlad20, ma bucur ca vrei sa te apuci de un proiect asa de ambitios. Nu vreau sa te descurajez, dar niste incinte de genul ala vor costa muuuult mai mult decat 7-8mil cat ar costa niste difuzoare fostex (care nu sunt rele), iar tu vrei sa de zgarcesti si sa bagi in ele difuzoare de 2 milioane....Sper sa iasa asa cum vrei tu. Spor la treaba.

Link spre comentariu

Nu este vorba de zgarcenie , am spus clar ca in viitorul apopiat o sa imi iau ceva cel putin acceptabil , dar cel putin 30 de zile de acum in colo nu o sa imi permit altceva .Dece spun ca nu ajung acolo :) => pentru ca , o placa de mdf de 22mm ajunge pe la 200lei (2500X1500) si in majoritatea cazurilor debitarea este gratuita (iar daca ''se merge'' pe osb se ajunge si mai ieftin )Pe urma eu am majoritatea materialului dintr-un proiect mai vechi ( mobilierul din ''atelier'' - boxa ) , imi mai trebuie decat fata si doua laterale . Dar pentru incinta iti mai trebuie scule , suruburi , adeziv , cabluri , mufe , material fonoabsorbant , si un ''finnish'' care in cazul meu o sa fie stejar lacuit si vopsea neagra super-lucioasa .Ceva experinta in cunstructii de incinte am , adica in urma cu ceva ani mi-am facut o pereche de ''line speakers'' ''daline'' cu difuri peearless si focal , dar am facut oarecum rabat la filtre adica nu sunt calculate in mod special pentru incinte , dar per total sunt foarte multumit de ele . Am mai facut si pentru cativa amici ''subufere cu horn '' dar acolo am folosit difuzoare china sau sony de duzina .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări