sergiu mihoc Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 am o mare nevoie de ajutor, vreau sa cumpar o carcasa de amplificator si nu stiu care: http://www.adelaida.ro/index.php?cPath= ... 0029812aaf nu inteleg dimensiunile marimea vreau sa fie ca la un MA300 (cam asa) Link spre comentariu
vicelord Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Amplificatorul ala bluetech are 2U inaltime.Deci tiar trebui carcasa de 19/2/cati cm vrei lungime.In alta ordine de idei daca te intereseaza pot sati ofer la 120lei (un pic discutabil) o carcasa de la un amplificator peavey cu radiatorul si conectica originala.regards Link spre comentariu
cipa_maria Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 poti pune o poza?sunt eu interesat! Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Martie 27, 2010 Autor Partajează Postat Martie 27, 2010 Amplificatorul ala bluetech are 2U inaltime.Deci tiar trebui carcasa de 19/2/cati cm vrei lungime.In alta ordine de idei daca te intereseaza pot sati ofer la 120lei (un pic discutabil) o carcasa de la un amplificator peavey cu radiatorul si conectica originala.regardstio cumpar eu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum