Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rog sfat alegere difuzoare pentru amplif Tinly

ala micu

Postări Recomandate

am profitat de timpul frumos si am montat amplificatorul Tinly (v-a merge pe 2*250w) pe masina ,acum trebuie sa ma hotarasc ce difuzoare cumpar deoarece difuzoarele care erau pe masina au ramas fara membrana (erau ce-i drept si coapte de soare)este vorba de Renault 25,deci hatch,si o problema ar fi ca nu merg decat coaxiale fiinca suportul original este deasupra amortizoarelor si nu este spatiu pt altfel de difuri decat daca se pun pe tablia care se ridica cu luneta odata dar mi se par f aproape de luneta.as vrea ceva peste 60,80 w rms ca altfel ramaneam pe hu 4*50w si nu mai luam alt amplif.mersi anticipat de sfaturi si straduitiva la ceva bun ca este pacat de amplif sa nu fie folosit la adevarata sa putere,oricum banuiesc ce preturi sant pentru ce vreau eu si poate Tinly.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ala micu

3

• Mihai85

1

• ari_panterra

1

Top autori în acest subiect

tu chiar crezi ca un hu scoate 4x50w si amp ala 2x250w. un hu mai mult de 17..20w nu poate(vezi siguranta de 10..15A) iar acel amp daca il desfaci si masori tens de alim de cel mult 30v diferential ai sa constati ca nu o sa obtii mai mult de 60..70w/canal, nu ca nu ar fi de ajuns dar nu trebuie sa crezi ce scrie pe ele. :da

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

daca pentru tinly nu am primit nici un raspuns ai sa va pun o intrebare cu adevarat serioasa.se ia una bucata de invertor cu iesire +- 70 v la 1500 w (are 4 sigurante de 40a puse in paralel 2 cite 2)de la 12v ,se alimenteaza 2 av400.deci ce difuzoare am nevoie?ps.stiu ca trebuie sa imi caut alt alternator si eventual inca o baterie in portbagaj.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări