Vizitator emilus Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 Buna seara,poate imi recomanda si mie cineva o firma care se ocupa cu host-area site-urilor. Nu ma refer la cele free, una cu bani dar care sa nu dispara dupa o luna doua. O sera placuta în continuare,Emil Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 connex Link spre comentariu
chetross Postat Iulie 30, 2005 Partajează Postat Iulie 30, 2005 http://www.organic.ro Foarte seriosi baietii Link spre comentariu
i0nutzb Postat Iulie 31, 2005 Partajează Postat Iulie 31, 2005 www.organic.roFoarte seriosi baietii dar le cam pica in ultima vreme.. sau cel putin asa mi-au spus unii clienti :(iar connex? be real... vei avea probleme daca vrei sa-ti recuperezi domeniul. nu cred ca face Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Iulie 31, 2005 Partajează Postat Iulie 31, 2005 CNX...vei avea probleme daca vrei sa-ti recuperezi domeniulAsta o zici in cunostinta de cauza? Sau ai sunat un prieten?Eu am 2 domenii gazduite la ei (unul inchiriat si altul cumparat), pe cel cumparat pot sa-l mut oricand printr-un simplu mail la RNC, iar pe cel inchiriat trebuie sa-l cumpar dupa care pot sa-l mut unde vrea muschiu meu. Link spre comentariu
i0nutzb Postat August 1, 2005 Partajează Postat August 1, 2005 spun asta in cunoştinţă de cauză :)este vb de un site destul de cunoscut, cu aprox 10.000/lună şi posesorul a avut ceva probleme în recuperarea domeniului de la cnx (de fapt, nu ştiu dacă l-a recuperat..) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 1, 2005 Partajează Postat August 1, 2005 Sa va vad eu cum il recuperati daca ajunge ca si forumul asta, la baza de date ma refer :lol: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum