Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Gazduire site

Vizitator emilus

Postări Recomandate

Vizitator emilus

Buna seara,poate imi recomanda si mie cineva o firma care se ocupa cu host-area site-urilor. Nu ma refer la cele free, una cu bani dar care sa nu dispara dupa o luna doua. O sera placuta în continuare,Emil

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• i0nutzb

2

• chetross

1

www.organic.roFoarte seriosi baietii :)

dar le cam pica in ultima vreme.. sau cel putin asa mi-au spus unii clienti :(iar connex? be real... vei avea probleme daca vrei sa-ti recuperezi domeniul. nu cred ca face :)
Link spre comentariu
Vizitator berti

CNX...vei avea probleme daca vrei sa-ti recuperezi domeniul

Asta o zici in cunostinta de cauza? Sau ai sunat un prieten?Eu am 2 domenii gazduite la ei (unul inchiriat si altul cumparat), pe cel cumparat pot sa-l mut oricand printr-un simplu mail la RNC, iar pe cel inchiriat trebuie sa-l cumpar dupa care pot sa-l mut unde vrea muschiu meu.
Link spre comentariu

spun asta in cunoştinţă de cauză :)este vb de un site destul de cunoscut, cu aprox 10.000/lună şi posesorul a avut ceva probleme în recuperarea domeniului de la cnx (de fapt, nu ştiu dacă l-a recuperat..)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări