Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

smps 12v

djx700

Postări Recomandate

Va rog frumos sa nu imi mai inchideti subiectul !!!!!

Ma ajuta si pe mine cineva sa fac un smps? :da as vrea schema tot detalii ....... nu am mai lucrat cu asa ceva pana acum , daca se poate as vrea sa folosesc piese din surse de pc sau tvuri daca sor potrivi bineintele...daca nu cumpar......

doresc sa alimentez montajul la 12 v si sa scot o tensiune dubla + - de preferat 20 25 v

Multumesc mult :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

3

• djx700

3

• misuraelectronic

1

• lucione_cip

1

Top autori în acest subiect

sa citesc 73 de pagini :nebunrau: o sa ma doara ochii de no sa mai stiu cei cu mineera mai simplu daca ma ajuta cnv daca nu ma ajuta nimeni O LAS BALTA DE TREABA * lucione_cip am mai facut si alte montaje

Link spre comentariu

Ai doua variante simple in topicul viewtopic.php?f=41&t=57580Si iti mai pun si eu una la fel de simpla care este de fapt un dublor de tensiune activ. Tensiunea de iesire nu este chiar dubla avand in vedere caderile de tensiune pe diferitele jonctiuni. La 12V intrare cred ca scoti cam +/-18-20V. Merge pana la vreo 2A cu radiator adecvat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări