djx700 Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Va rog frumos sa nu imi mai inchideti subiectul !!!!! Ma ajuta si pe mine cineva sa fac un smps? as vrea schema tot detalii ....... nu am mai lucrat cu asa ceva pana acum , daca se poate as vrea sa folosesc piese din surse de pc sau tvuri daca sor potrivi bineintele...daca nu cumpar...... doresc sa alimentez montajul la 12 v si sa scot o tensiune dubla + - de preferat 20 25 v Multumesc mult Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 bine,nu-l inchid. azi il inchid maine Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 tare de tot domnul dr.L...! mi-a placut faza...! :ras:asteptam cu mare interes inchiderea... Link spre comentariu
djx700 Postat Martie 27, 2010 Autor Partajează Postat Martie 27, 2010 mai bine poimaine ma ajuta si pe mne cnv sa fac SMPS???? Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 pai sa te ajute in topicul dedicat,care e deschis non-stopcine are timp insa.. Link spre comentariu
lucione_cip Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Citeste cu atentie cele 73 de pagini de aici: viewtopic.php?f=41&t=61 si e imposibil sa nu reusesti chiar daca e primul SMPS (cu conditia sa mai fi facut alte montaje) Link spre comentariu
djx700 Postat Martie 27, 2010 Autor Partajează Postat Martie 27, 2010 sa citesc 73 de pagini o sa ma doara ochii de no sa mai stiu cei cu mineera mai simplu daca ma ajuta cnv daca nu ma ajuta nimeni O LAS BALTA DE TREABA * lucione_cip am mai facut si alte montaje Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 era mai simplu daca ma ajuta cnvMai simplu pentru cine? Pentru tine,sau pentru ala care sta n ore sa-ti explice? Link spre comentariu
radusa Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Ai doua variante simple in topicul viewtopic.php?f=41&t=57580Si iti mai pun si eu una la fel de simpla care este de fapt un dublor de tensiune activ. Tensiunea de iesire nu este chiar dubla avand in vedere caderile de tensiune pe diferitele jonctiuni. La 12V intrare cred ca scoti cam +/-18-20V. Merge pana la vreo 2A cu radiator adecvat. Link spre comentariu
vfp_marius Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 ai aici o schema buna pe care am facuto cea fara prefinali . http://sound.westhost.com/project89.htm la aceasta schema poti sai modifici traful , secundarul mai exact si satzi dea 220 vcc pentru alimentarea becurilor economice ,si mai totzi consumatorii cu surse in comutatzie , atentzie la diodele de redresare de dupa traf trebuiesc diode rapide. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum