Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparatura pt net

PETROLUL

Postări Recomandate

Salut.Am internet de 3 ani de zile de la o firma necunoscuta ( eurovestelecom ) si m-am saturat de viteza lor.Problema e ca e singura firma cu net din localitate,unde stau eu,de aceea nu am renuntat la ei pana acum.La vodafone nu are rost sa ma abonez pt ca are viteza mai proasta decat o am eu acum.Si acum sa va spun problema care ma intereseaza:as vrea sa stiu de ce aparatura trebuie sa dispun pt a avea net si cam cat ma duce.Nu ar fi o problema pretu' pt ca vreau sa ma cuplez cu mai multi.Astept raspuns.Va multumesc.....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• PETROLUL

3

• raveru

1

Top autori în acest subiect

prin satelit poti sa ati iei ganduleventual daca e zona de tara poti pune niste antene din orassa bata pana la tine dar si aia e costisitornu cred ca nu ai romtelecom acolo sa ati faci un abonament de net sincer deci aia e recomandarea meadaca chiar nu ai romtelecom incearca sa vezi daca este vreo firma sa va inchirieze un fir de fibra din oras pana la voi in "sat"

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări