PETROLUL Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Salut.Am internet de 3 ani de zile de la o firma necunoscuta ( eurovestelecom ) si m-am saturat de viteza lor.Problema e ca e singura firma cu net din localitate,unde stau eu,de aceea nu am renuntat la ei pana acum.La vodafone nu are rost sa ma abonez pt ca are viteza mai proasta decat o am eu acum.Si acum sa va spun problema care ma intereseaza:as vrea sa stiu de ce aparatura trebuie sa dispun pt a avea net si cam cat ma duce.Nu ar fi o problema pretu' pt ca vreau sa ma cuplez cu mai multi.Astept raspuns.Va multumesc..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Ce localitate? Link spre comentariu
PETROLUL Postat Martie 26, 2010 Autor Partajează Postat Martie 26, 2010 la 40 km de orasul Ploiesti Judetul Prahova Link spre comentariu
raveru Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 prin satelit poti sa ati iei ganduleventual daca e zona de tara poti pune niste antene din orassa bata pana la tine dar si aia e costisitornu cred ca nu ai romtelecom acolo sa ati faci un abonament de net sincer deci aia e recomandarea meadaca chiar nu ai romtelecom incearca sa vezi daca este vreo firma sa va inchirieze un fir de fibra din oras pana la voi in "sat" Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Romtelecom e singura variantă rezonabilă. Probabil n-o să ai cine ştie ce performanţă, dar o să existe net. Link spre comentariu
PETROLUL Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 am romtelecom in sat.Deci o sa ma abonez la ei.Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum