crydel Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Buna ziua ,dupa cum zice si titlul ma intereseaza daca o sursa atx de 450w(oare?) poate alimenta un casetofon auto car 400 philips care are 4 iesiri a 30w la 4ohm ( tda7375 x2 ) +ci de preamplificare... Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 da se poate alimenta Link spre comentariu
crydel Postat Martie 25, 2010 Autor Partajează Postat Martie 25, 2010 Va multumesc de raspuns,acum sper ca sursa are atata putere cat scrie si pe cutie Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 stai tu linistit ca nici casetofonu nu scoate cat scrie pe el Link spre comentariu
crydel Postat Martie 25, 2010 Autor Partajează Postat Martie 25, 2010 O ultima intrebare si promit seara asta sa nu mai stresez pe nimeni la bobina de pe placa se poate modifica ceva in vre un fel k sa nu se mai incalzeasca? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Tare ideea ta !Nu cred ca ai ce-i face torului.Poti monta un mic ventilator langa el....unul mic ca la Pentium1. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Nu conteaza ca se incalzeste. N-are ce sa se intample. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 sa nu uiti sa pui un consumator pe 5V ,un bec auto sau o rezistenta , ca sa ai amperajul care trebuie pe 12V. trebuia sa pui fire mai groase la diode. Link spre comentariu
crydel Postat Martie 25, 2010 Autor Partajează Postat Martie 25, 2010 Va multumesc mult pentru raspunsuri,pana poimaine sper sa termin cu totul si voi reveni cu o poza cu tot ansamblul Link spre comentariu
crydel Postat Martie 31, 2010 Autor Partajează Postat Martie 31, 2010 Salutare tuturor.Am revenit cu alte probleme legate de aceasta sursa minunata.Am terminat de montat si amp-ul si sursa in aceiasi carcasa de aluminu am facut o proba cu un mp3 portabil...toate bune si frumoase, sunet clar fara distorsiuni ,toate functionau asa cum trebuie.Am folosit dupaia iesirea de pe comp din placa audio creative si dupa 2 sec de artificii placa a cedat(dupa cum se spune ala mai destept cedeaza...).Concluzia este ca amp-ul sau mai bine zis sursa scapa curent pe masa iar in acest minunat bloc in care locuiesc un inginer de k... a considerat ca prizele nu au nevoie de impamantare.M-as lega cu un fir de calorifer dar nu stiu cat de mult ma ajuta Link spre comentariu
stefan_k Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 in acest minunat bloc in care locuiesc un inginer de k... a considerat ca prizele nu au nevoie de impamantare.M-as lega cu un fir de calorifer dar nu stiu cat de mult ma ajutaBlocurile comuniste nu au impamantari in camerele de locuit, dar ar trebui sa aiba la prizele de la baie/bucatarie. Cel mai sigur iti tragi un fir de acolo. Caloriferele mai bine sa le lasi ...Asa am facut si eu, de la o duza de langa baie am tras cablu de impamantare in mai multe camere.Pacat de placa de sunet. Nu stiu daca impamantarea ar fi evitat problema, poate altcineva ne lamureste. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 in acest minunat bloc in care locuiesc un inginer de k... a considerat ca prizele nu au nevoie de impamantare.M-as lega cu un fir de calorifer dar nu stiu cat de mult ma ajutaBlocurile comuniste nu au impamantari in camerele de locuit, dar ar trebui sa aiba la prizele de la baie/bucatarie. Cel mai sigur iti tragi un fir de acolo. Caloriferele mai bine sa le lasi ...Da, degeaba tragi la calorifer ca au bagat teava de PVC mai peste tot. Conduce electricitate mai mult de o gramada. Intr'adevar din lipsa impamantarii ai ars placa de sunet, daca aveai macar pe o parte era altceva, dar asa a facut poc. Treaba e ca jack'urile scurtcircuiteaza momentan intrarile (sau iesirile evident) la masa cand intra, si daca pe "masa" aveai suficienta diferenta de potential, bafta placa de sunet. Stai linistit ca nu esti primul, eu am bubuit un onboard anul trecut. Link spre comentariu
crydel Postat Martie 31, 2010 Autor Partajează Postat Martie 31, 2010 prostia imi apartine,nu i-am facut impamantare la amp dar nu ma asteptam sa scape ...la calculator am impamantare facuta prin calorifer (daca ne-ar auzi strainii) si merge ideea e ca s-a incins si cablul ecranat .infine ii fac impamantare dar sigur nu risc si ultima placa??? draci una am muncit pt ea de mi-au sarit ochii s-o iau si una am primit-o cadou nu vreau sa ma risc degeaba.... Link spre comentariu
crydel Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Aparent aveam o scapare pe masa de 220v asa ca sursa iese din discutie ...deci revin cu o alta problema am un traf de 20 v cu tot cu punte si conzi ies pe undeva pe la 25-29 v ,un stabilizator de tensiune pentru 14 v si ...nu stiu ce amperaj trage casul asta aveti?(presupun ca 2 amp ar trebui sa ajunga) Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Grea e legea asta a lui Ohm. 14v x 2A = 28W. Acu ia calculeaza tu cata putere trebuie sa intre ca sa scoti 70W total adica 4x 15W (cam atat ar scoate integratele alea pe bune fara distorsiuni), cu 70% eficienta si vezi cat iti iese. Daca te uiti atent in datasheet vezi ca puterea de 35W e data cu unda patrata saturata, iar coeficientul de distorsiuni de 0.03% e dat la 10W. Daca nu stii ce e aia, ia Audacity si genereaza "square wave". Vezi daca iti place cum suna...Edit iar: Citisem eu gresit, integratele sunt in punte ca au cate 4 amplifuri fiecare. Deci cam 15W curati scoti pe fiecare canal, mai mult nu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum