Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dot Matrix Scrolling LED

iulian2010

Postări Recomandate

Salutare tuturor,

Vreau sa construiesc proiectul Dot Matrix Scrolling LED cu Atmega8 de la http://www.avrprojects.net/index.php?option=com_content&view=article&id=79:dot-matrix-scrolling-led&catid=38:avr-projects-with-leds&Itemid=58.. Codul este realizat in Bascom.

Pentru inceput am testat in ISIS si am intampinat ceva probleme. Cand simulez, textul

Str_text = " monday 31 november 2008"
nu este afisat ci ruleaza doar doua coloane.

As avea nevoie de ajutorul si sfaturile dvs sa vad de unde apare problema.

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iulian2010

3

• vasile eugen

2

si eu am testat exeplele acelea si tot asa imi da si mi-e in proteus.Am facut pe o placa de test dar cu doua matrice dar aiuria merg.Am sa incerc sa fac cablaj sa vad daca functioneaza asa.

Link spre comentariu

Hristos a Inviat!Multumesc pentru raspuns. Buna ideea cu cablajul, voi incerca sa fac si eu un cablaj cand voi avea timp si voi testa sa vedem daca merge. Toate cele bune!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Salutari,Am gasit un proiect care functioneaza in Isis. Proiectul este facut de tip iranian. Atasez arhiva in care se gaseste si un executabil CodeWizard.exe unde puteti configura textul ce va fi afisat, viteza si sensul. Dupa configurare butonul save genereaza automat o fila cu codul in Bascom.Foarte interesant, am testat si functioneaza perfect. Voi atasa arhiva si la Proiecte Atmel-based interesante.Toate cele bune!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări