Vizitator Paul.B Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 Buna ziua! Am un televizor Philips, ceva mai vechi, cu ecran mare (nu cunosc standardele, dar are sigur peste 21") Problema care mi-a aparut in ultima perioada de timp este: Aparitia unei benzi de culoare neagra in partea de jos a ecranului (innegrirea ecranului in partea de jos pe o portiune de 10 - 12 cm latime) Imaginea in partea de jos este "intoarsa". Adica, in cazul unui film subtitrat, vad primul rand scris corect, iar pe al doilea rand il vad suprapus peste primul, in spatele acestuia si aparut "in oglinda" E ca si cand partea de jos a ecranului este indoita in spate. Spun aceasta deoarece in cazul unui generic (de exemplu de la terminarea filmului) scrisul in apare in spate, in oglinda, coborand pana la nivelul "indoiturii" apoi ca un scris normal ce urca. O alta defectiune care persista este o dunga orizontala la mijlocul ecranului, care imparte ecranul in doua parti, una mai luminoasa iar alta mai intunecata, concomitent cu deformarea imaginilor in zona liniei. codul televizorului este: Philips 25CE5570/10B AGO68845 126152 As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu vreun sfat si cu o adresa de unde as putea gasi schema pentru televizotul respectiv. Va multumesc! Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 sasiu 2Bschimba electroliticul de 100 micro de langa TDA3654 si cel de pe iesirea baleiajului vertical , de 470 microrefa cu mare grija lipiturile pentru ca sunt o gramada schema am incercat din rasputeri sa-ti trimit dar nu am reusit , imi cere mereu adresa de mail, nu stiu ce are de imi da eroarea asta Link spre comentariu
Vizitator Paul.B Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 sasiu 2B schimba electroliticul de 100 micro de langa TDA3654 si cel de pe iesirea baleiajului vertical , de 470 micro refa cu mare grija lipiturile pentru ca sunt o gramada schema am incercat din rasputeri sa-ti trimit dar nu am reusit , imi cere mereu adresa de mail, nu stiu ce are de imi da eroarea asta Multumesc mult! Adresa mea de e-mail este: [email protected] Multumesc inca odata! Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 a mers ! nu a mai dat eroare :shock: :twisted: Link spre comentariu
Vizitator Paul.B Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 a mers ! nu a mai dat eroare :shock: :twisted:Multumesc!P.S. Ce inseamna sasiu 2b ? Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 sasiu 2B inseamna ca asa se cheama sasiul la televizorul dv : 2B Link spre comentariu
Vizitator Paul.B Postat Iulie 29, 2005 Partajează Postat Iulie 29, 2005 sasiu 2B inseamna ca asa se cheama sasiul la televizorul dv : 2BAm inteles...Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum