cidul Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 SALUT !Am net, de la rom telecom ,abonament 8 Mega, iar PC are configuratia : Windows XP, Browser Mozilla Firefax ,CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333)DIMM1: Corsair XMS2 DHX CM2X2048-6400C5DHX 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-13 @ 270 MHz)[dual chanel adica 4 GB ]Placa de baza- GA-P41-ES3GPlaca grafica- NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB)Hard-SAMSUNG -HD251HJUnitate optica -ASUS DRW-1814BLDe vreo 3 zile se misca netul foarte greu ... - am facut un ubdate la kaspersky in 2 ore[inainte5-15 minute] -desciderea saiturilor foarte greu in 1-10 minute [inainte aproape instantaneu sau pana in 10 secunde] Am reinstalat windows xp, dupa formatarea partitiei,si se misca la fel de greu ,avand instalat in windows doar : -kaspersky internet security 2010 -everest, winrar, winzip, drivere,[aceleasi ca si inainte ] mozilla firefox [curata,fara bookmarks-uri ]Am facut un test de viteza care m-a pus pe ganduri ....,,Viteza ta: 249.9 KbpsViteza medie download pe Romania (Vezi Viteza Romania): 2207.5 Kbps(viteza ta este cu 88.7% mai mica decat viteza medie pe tara)Viteza medie a providerului este: 1437.4 Kbps(viteza ta este cu 82.7% mai mica decat viteza medie a providerului tau (ARtelecom)Poti downloada, in mod teoretic, o melodie (5MB) in 163.9 secundesau un film (700MB) in 382.4 minute.Pentru rezultate cat mai concludente te rugam sa refaci testul de mai multe ori.''Am intrebat la romtelecom si mi-au spus ca la ei este 8 MB ????In speranta ca imi va raspunde cineva va multumesc anticipat... cidul Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Pune-i să-ţi verifice linia şi să trimită o echipă pe teren care să vină şi să constate cum e legătura. De obicei durează vreo 2 zile dar se rezolvă. Link spre comentariu
dragos2009 Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 schimba dracovenia aia de kaspersky cu avast sau norton Link spre comentariu
Vizitator mirciulicapop Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 ei spun asa;viteza e de 8192 kiloocteti dar cal tio vede inpartita la 8 te pune sa iai un fisier de la ei o sa se descarce cam cu 1000 pe secunda si spun ca e foarte bine .Intrebi cum? ca am de 8mb nu de 1mega pai la noi romtelecom asa e viteza de pe contract inpartita la 8.nu are a face cu nici un antivirus sau componenta pe care o ai tu. Eu am un p3 256 ram hdd80gb video onboard si descarca cu 9,5 mb secunda un film de 700mb in 2,5 minute Cu asta poti scapa de contractul cu ei daca mai ai . foarte multi am scapat de ei asa am spus asa de azi inainte factura e inpartita la 8 Link spre comentariu
cidul Postat Martie 25, 2010 Autor Partajează Postat Martie 25, 2010 Salut [Cred ca este de vina, conexiunea de pe PC si nu net-ul, pentru ca :] Pe router-ul, DSL-524T, am ocupate 2 iesiri 1PC si un LAPTOPMentionez de la inceput, ca laptop-ul merge bine, fara probleme,(am viteza la net ,deschide repede sait-urile EXACT CUM ERA SI ,,PC-UL INAINTE DE ,,DEFECT'') in schimb PC-ul ????La activare wizard din browser :Laptopul deschide,wizard, atat 192.168.1.1 cat si 192.168.0.1PC-ul numai 192.168.1.1 la 192.168.0.1 urmatorul anunt: ,,Unable to connectFirefox can't establish a connection to the server at 192.168.0.1.''Va multumesc pentru rabdare si intelegere ... cidul Link spre comentariu
cidul Postat Martie 26, 2010 Autor Partajează Postat Martie 26, 2010 Acuma am observat urmatorul lucru: _Daca las in router, numai PC-ul meu , resetez routerul si refac conexiunea numai cu PC_ul , merge brici.... _cum introduc laptop-ul ,(leptop-ul merge brici), iar PC-ul merge foarte greu... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Ai ceva pe laptop care sufocă conexiunea. Verifică de viruşi/troieni. Routerul nu ştie să facă traffic shaping şi cine are pachetele cu prioritate mai mare, ăla suge mai mult net. Link spre comentariu
cidul Postat Martie 26, 2010 Autor Partajează Postat Martie 26, 2010 Am pus alt router (de proba) si merg ,atat PC-ul cat si LAPTOP-ul laptopul foarte bine...Nu stiu totusi, de ce la 2 conexiuni ,routerul meu face figuri...????Astept sugestii in continuare.... Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 nu prea stiu sa ma exprim dar eu zic sa faci si alte teste de genul acesta deoarece tocmai pe ruta dintre PC-ul si Server-ul de testare posibil sa existe un asa zis bottleneck (gât de sticlă) aka o porţiune strangulata (virtual sau "fizic" permanent sau temporar.).nici eu nu sunt deloc multumit de conexiune dar mi se intampla sa mearga prost si din cauza terţilor....oricum cel mai probabil e vorba de troieni (trojan)... sunt malware a caror scop se bazează pe trafic si deci pot fi o durere in dos. Link spre comentariu
menthorul Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 cauta pe net TCP-Z si vezi pe la setari ca poti sa modifici limita din fabrica a XP-ului de conexiuni la net..daca o ai la 10 modifica pe la 300si daca nu ai nici o schimbare ..reverifica softurile care sunt instalate..succes ! Link spre comentariu
cidul Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 De acord cu tine ,dar windows-ul a mers cu setarile default,deci tot in router este ,,problema'' .Cu multumiri .... cidul... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Uneori, mai apar şi componente defecte pe linia de producţie. Doar nu te aştepţi ca fiecare router din milioanele produse pe zi să fie verificat în condiţii reale! Se folosesc metode statistice pentru a elimina defectele de fabricaţie, ceea ce înseamnă că există o PROBABILITATE destul de mare ca ceea ce este de vînzare la magazin să fie complet funcţional, dar probabilitatea nu este niciodată 1... Ai avut "norocul" să nimereşti un router prost. Garanţie, scandal, altul, problemă rezolvată. Link spre comentariu
cidul Postat Martie 30, 2010 Autor Partajează Postat Martie 30, 2010 Va rog explicati-mi si mie, daca fac un update de firmware la router (DSL-524T),CE REZOLV(in ce cazuri se face) si daca este indicat sa-l fac in cazul meu ?Cine stie vreo versiune mai noua de firmware (eu stiu din 2006) Va multumesc. Link spre comentariu
menthorul Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 http://ftp.dlink.ru/pub/ADSL/DSL-524T/Firmware/ de aici ai firmware pt. al tau..care este ? tu stii de obicei un upgrade = imbunatatire..face ceea ce spune si numele sau..teoretic imbunatateste anumite aspecte / functii etc. daca ti se pare ca nu "preseteaza" corect, poti face upgrade..daca nu, nu are sens ! succes ! Link spre comentariu
Vizitator danila cornel Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 ai gresit titlul articolului .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum