Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Principala problema a amplificatoarelor..!?!?!

godanlex

Postări Recomandate

Sper ca ai observat ca sunt concepute pt. 120V/60Hz.Daca folosesti un traf coborator 230V/120V, frecventa va ramane fireste, tot 50Hz.Nu stiu cat se va incalzi toroidalul acela la un consum de 440W alimentat cu 50Hz.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• godanlex

16

• Spitfire

2

• danzup

2

• papyreloaded

2

Top autori în acest subiect

Asa, chiar daca e vechi are ce alte amplificatoare nici nu viseaza :rade: POI are o gramada de butoane si filtre gen: subsonic, loudness,fader in si out, mm/mc... nush ce sa zic de el.. Problema e ca pt butonul de aprindere ii lipseste cred sau nush cum da nu ajunge o tija de plastic la contactul de pe placuta.. si e vb de cablul de alimentare care nush cum se foloseste..

Link spre comentariu

Asa, chiar daca e vechi are ce alte amplificatoare nici nu viseaza :rade: POI are o gramada de butoane si filtre gen: subsonic, loudness,fader in si out, mm/mc... nush ce sa zic de el.. Problema e ca pt butonul de aprindere ii lipseste cred sau nush cum da nu ajunge o tija de plastic la contactul de pe placuta.. si e vb de cablul de alimentare care nush cum se foloseste..

Tu nu citesti ce ti-au zis userii aici ??

" Sper ca ai observat ca sunt concepute pt. 120V/60Hz. "

Link spre comentariu

oo.. :jytuiyu poi nu ma pricep sa ii pun transformatoare .. pf.. si in plus nici nu stiu ce e prin el.. piese nu cred ca se mai gasesc..??ce ma sfatuiti sa fac cu el..??!?!?!?

Link spre comentariu

oo.. :jytuiyu poi nu ma pricep sa ii pun transformatoare .. pf.. si in plus nici nu stiu ce e prin el.. piese nu cred ca se mai gasesc..??ce ma sfatuiti sa fac cu el..??!?!?!?

Sa-l vinzi si sa-ti cumperi unul SH care e facut pentru 230V / 50Hz !!!!!!!
Link spre comentariu

mai omu a zis de la inceput ca vrea sa faca o afacerenu fi rau amu si tu...... :sparge: acum sincer daca e tot sa i-mi dau parerea eu nu as da banii aia pe eltrebuie schimbat din start transformatorul,unul toroidal am vazut ca ajunge si pana la 200 rono groaza de butoane da!,dar vechi,uzate poate chiar nefunctionaletreaba cu 60hz nu o cunosc dar banuiesc ca are o filtrare mai pretentioasa eu am dat 100 pe un technics in stare de functinare,e drept un pic mai slab dar nah tu stii

Link spre comentariu

amplificatorul e de vanzare pe alt subiect.. cu alt pret :limb: Nu nu am dat pe el 20ROn doar piesele din el valoreaza de doua ori mai mult de atat.. :limb: daca nu stiti sigur cat cost un trans nu va dati cu parerea.. am vaz trans second si de trei ori mai ieftine decat ati spus voi.. nu cred ca technics-ul tau are 2x80W pe canal.. am.. si nu cred ca are "dotari" cat are amp-ul asta.. :dans: daca te pricepi si vrei un trans bun, sau doar pt piese.. merita.. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări