Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce e mai rentabil ? amplificator facut in casa sau cumparat?

godanlex

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• godanlex

10

• __farad__

3

• Sharky

2

• mariobe

2

Top autori în acest subiect

Eu nu ti-am spus ia-l pe acela.Si in plus poti cere sa ti se faca o proba inainte sa-l cumperi.Ideea era ca un amplif second hand care a functionat bine cativa ani va continua sa functioneze bine.In plus este un technics totusi nu un jua dong bin.Iti garantez ca va avea performante mai bune decat chestiile alea de 3 mil.Si daca vrei putere mai mare cauta alt amplif mai puiternic.Vezi si sectiunea de vanzari de pe forum erau o gramada de amplifuri bune la preturi mai mult decat bune.

Link spre comentariu

pai bine, dar si techincs-ul ala e secondhand deci pot sa ma astpt la orice surprize, plus ca are doar 2x50W pe 8ohmi f slab..

mai frate dar tu ce boxe ai acasa?eu nu va inteleg, cati watzi vreti intr-un apartament?,acum 6 ani am luat o amenda(numai 300 roni)pt 2*50 watzi ,sa-mi spuna si mie va rog cineva mai experimentat pe aici,cati watzi sunt necesari unor oameni in stare de ebrietate comasati intr-o camera de bloc comunista?
Link spre comentariu
:ras: :rade: poi nu e vb de vecini, ca nu am treaba cu ei.. imi place mie sa asc tare si in plus nu se stie cand vreau sa dau un chef si daca vine cnv sau am eo niste boxe mai puternice si nu am statie, nu imi vine sa plang..? :cry:
Link spre comentariu

Hai sa te intreb si eu ca raspuns: ce preferi pt o noapte o pustoaica bleguta sau o femeie care stie ce sa faca?Dupa raspunsul asta iti alegi ampliful.

pfoai ce exemplu prost ai ales.. poi mai eo prefer o pustoaica blonda bunaciune rau :da care nu stie sa miste ,ca ma descurc si singur :freaza: decat o experimentata la vreo 30-35ani si mai plinuta sau uratica :rade: deci de aicia iti dai seama ca daca is mai ne-experimentat si nu vreau calitate si rafinament de la amp as putea sa il iau pe ala fara protectii si smecherii, doar ca ma intereseaza sfaturile voastre si incerc sa tin cont de ele ..
Link spre comentariu
Vizitator startstop

Nu se mai merita sa faci nimic. Mai bine te faci zugrav, castigi mai bine.Pe site-ul proaudio store, as cumpara amplificatorul doar pentru carcasa si chiar pentru amplif. Incearca sa faci unul fix la fel, cu aceleasi componente in Romania, ai sa vezi ca te costa de 2 sau 3 ori mai mult... nu mai zic cutia cat te costa.eu mi-am cumparat un ONKYO SH si merge de rupe. :aplauze

Link spre comentariu

Vrei un exemplu concret?

Am vandut acum 2 saptamani un receiver Yamaha perfect functional, si cu banii luati abia mi-am cumparat numai piesele si cablajele pt etajul final stereo la un Leach amp !!! :nebun:

Si asta reprezinta mai putin de jumatate din ce va avea ampliful in el !

La pretul unui amp SH nu iti ajunge nici de cumparat piesele din el !

No more comments !!! :bataie :bataie :bataie

Link spre comentariu

Hai sa te intreb si eu ca raspuns: ce preferi pt o noapte o pustoaica bleguta sau o femeie care stie ce sa faca?Dupa raspunsul asta iti alegi ampliful.

pfoai ce exemplu prost ai ales.. poi mai eo prefer o pustoaica blonda bunaciune rau :da care nu stie sa miste ,ca ma descurc si singur :freaza: decat o experimentata la vreo 30-35ani si mai plinuta sau uratica :rade: deci de aicia iti dai seama ca daca is mai ne-experimentat si nu vreau calitate si rafinament de la amp as putea sa il iau pe ala fara protectii si smecherii, doar ca ma intereseaza sfaturile voastre si incerc sa tin cont de ele ..
Mi-a placut si mie intrebarea lui Farad iar raspunsul a fost cam departe.Nu ma pot abtine sa nu fiu off topic.S-a punctat foarte bine prin toate sfaturile pe care le-ai primit inclusiv prin sfatul lui hpavictorMa aliniez si eu la parerea generala ca ar trebui sa-ti cumperi unul.Toti care posteaza aici au si un aplificator de firma acasa poate nu mai puternic de 2*50W.Iti garantez ca aceasta putere este suficienta pentru o camera de 25mp.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări