deagle_alin Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Am realizat montajul acesta http://elfly.pl/multimetr/multimetr_en.htm , totul a mers bine la programare... se aprinde, masoara bine tensiunea, dar nu ii pot seta rezistenta shuntului din acel buton. Oricat as apasa pe el doar reseaza curentul in mAh care a trecut. Stie cineva care este cauza ? Folosesc ca shunt o rezistenta de 0,47 Ohm folosita si de sursa reglabila ca limitare curent. Multumesc. Link spre comentariu
deagle_alin Postat Martie 25, 2010 Autor Partajează Postat Martie 25, 2010 Am rezolvat problema. Se poate inchide. Link spre comentariu
ducu Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 In astfel de cazuri este indicat sa dai si explicatii, cum ai rezolvat?!, ca pe viitor sa stim si noi cum putem iesi din impas. Link spre comentariu
fratello Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 ...si eu m-am intrebat daca o sa mai intre pe forum. acum ca si-a rezolvat problema... Link spre comentariu
XAN77 Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 am si eu acel montaj, nu ai ce gresi decat sa bagi un hex nepotrivit, pe site sunt ambele versiuni cu DIP sau SMD cu mai multe hex-uri de caciula. Link spre comentariu
deagle_alin Postat Martie 29, 2010 Autor Partajează Postat Martie 29, 2010 Am rezolvat problema reprogramand-ul inca odata. Eu am facut versiunea SMD si merge foarte bine. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Nu se poate face sa masoare si peste 30V?Suntul de 0.47ohmi nu este prea mare? Normal ar trebui sa fie 0.05-0.1ohmi. Link spre comentariu
Vizitator idnA Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Autorul proiectului spune ca nu trebuie sa depaseasca 2.4 V caderea de tensiune pe rezistenta de sunt. Banuiesc ca sursa e controversata " 0-30V / 3 A". Am facut si eu montajul (varianta TQFP) si am ramas surprins de precizia lui. Pana la 38.2 V am putut masura cu el. Nu se poate face sa masoare si peste 30V?Tind sa cred ca tine de soft pentru ca am inlocuit acel divizor rezistiv.. si nu mai "batea" cu realitatea.Intrebarea mea: Nu gasim undeva varianta de cod in care afiseaza puterea in loc de rezistenta de sarcina ?Sau putem face rost de codul sursa? I-am trimis un e-mail si autorului .. dar inca nu a raspuns :cry: Link spre comentariu
znecula Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Ai intrat cumva in posesia hex-ului pt power metru?Stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum