srdjan Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 (editat) Salut. Am trosnit bine de tot usa dreapta spate de la Ford Focus Sedan 2007. ideea e ca nu se indreapta ci trebuie schimbata. problema e ca o usa noua originala costa muult prea mult. am nevoie de voi daca stiti careva asa ceva (o usa ceva mai ieftina). imi trebuie doar tabla, restul e ok. nu conteaza daca e second hand sau de fabricatie pe vapor. ideea e sa fie cat mai putin costisitoare. de asemenea as avea nevoie de o confirmare daca usa spate de hatchbak cu 5 usi (mk2 / 2005-2008) e identica cu cea necesara mie. am incercat singur sa aflu dar nu imi recunaste VIN-ul pe site la Ford desi l-am luat atat din talon cat si de pe masina. Cu siguranta e bai cu site-ul lor. masina e luata direct din reprezentanta de noua deci pica posibilitatea sa fie masluita.multumesc de un eventual ajutor. Editat Ianuarie 17, 2015 de bibanu47 Editat titlu Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Cauta pe net parcuri de dezmembrari care au ford in orasul tau si incepe sa dai telefoane Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Cum a zis DrL...cauta pe la daramaturi. Sunt masini trosnite puternic intr-o parte si restul e bun.Nu se gaseste decat fata usii ca la Dacie. Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 24, 2010 Autor Partajează Postat Martie 24, 2010 Am gasit cateva variante in tara. Pe la noi nimic inca. Se pare ca s-a rezolvat desi nu e inca la mine.... sper ca va fi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum