gaby1204 Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Buna seara . M-am hotarat sa fac un amplificatior de 100W , dar nu stiu ce integrat sa folosesc . Pentru el imi trebuie si un preamplificator cu corector de ton(tda1524 exclus) . Imi puteti da ceva pareri/scheme? Link spre comentariu
scormonel Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Ca amplificator, mergi la sigur cu TDA7293 sau`94 si corector de ton, evita sa folosesti integrate dedicate ce au zgomot si introduc distorsiuni mari. TDA7293 sau TDA7294 sunt amplificatoare decente ce scot putere rezonabila daca sunt corect folosite. Nu baga in seama unele critici la adresa lor. Cei care au fost deceptionati, probabil nu au stiut sa realizeze corect legaturile in amplificator. Un fir de masa nu se lipeste oriunde. Exista niste reguli pe care daca nu le stii, numai dintr-o bafta porceasca, poti sa obtii performante decente. Un link catre un PDF cu un regulator de ton clasic dar cu performante foarte bune. http://www.national.com/profile/snip.cgi/openDS=LM833 Link spre comentariu
gaby1204 Postat Martie 24, 2010 Autor Partajează Postat Martie 24, 2010 Si eu ma gandeam tot la tda7294 , dar la preamplificator si corector de ton nu m'am hotarat ce sa folosesc . Multumesc pentru sfat , dar mai astept alte pareri . Link spre comentariu
geordy Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Pentru preamp + corector recomand acesta: viewtopic.php?f=35&t=33458 .Destul de simplu si are ceva calitate. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Incearca LM1036. Simplu si eficace.Singurul secret este sa nu-l alimentezi din aceeasi sursa cu amplificatorul. Link spre comentariu
Vizitator kenn Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 cumparati ai mai simplu ca daca nu sti mai bn lasa la experti Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 cumparati ai mai simplu ca daca nu sti mai bn lasa la experti Nu am inteles nimic din ce ai scris tu aici si ce legatura are cu subiectul...poate ne explici si noua ca eu sunt mai greu de cap asa... Link spre comentariu
Neluc Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 si eu tot pe TDA 7294 as merge cu toate ca nu scoate chiar 100w ,dar lucrat dupa reguli cu alimentare de +/- max 30v,pentru pretul lui obtineti o putere suficient de mare,la +/-35v alimentat si fara un radiator destul de mare se incalzeste puternic dar se poate face racirea fortata cu un ventilator.Schema este arhicunoscuta,gasiti si cablajul oriunde cautati.Pentru preamplificare aveti mai jos la alegere(daca se considera necesar sa fie sterse,trebuia sa le postez la,,accesorii audio''): Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum