Lantean Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Buna ziua! Am un televizor NEI N14S4X .In timpul functionarii ii dispare si apare imagineade 1-3 ori pe secunda,ecranul devine negru si isi revine repede , sunetul functioneaza normal. Inca nu am desfacut tv , dar mi-ar prinde bine un sfat de unde sa incep cu verificarile pentru ca televizoare am reparat doar ocazional. Link spre comentariu
daisarqx Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 refaceti lipituri la trafo linii Link spre comentariu
elmar Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Posibil contacte imperfecte si la finalul baleiaj vertical(tda8356). Link spre comentariu
ROBEERT Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Sau circuitul de filament cu lipituri reci. Link spre comentariu
daisarqx Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 sau sa-l desfaca odatatotusi , nu suntem clarvazatori...poate fi si tubul Link spre comentariu
Lantean Postat Martie 24, 2010 Autor Partajează Postat Martie 24, 2010 Multumesc! Azi ma apuc de el.Clarvazatori ,nu.Dar experienta aveti . Link spre comentariu
atilalukinich Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Salut,misca-l usor potentiometrul G2 de pe trafo linii(cel de jos),si vezi ce efect are.Mi-se pare ca este un defect tipic la aceste televizoare Link spre comentariu
mariancalinescu Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Tv Nei sasiu PT92. Are tubul uzat (made in Lituania). Se intra in meniu service si se seteaza CL-0. Intrarea in meniul service :se apasa simultan tasta VOL- de pe televizor cu tasta SUB PAGE de pe telecomanda. Link spre comentariu
Lantean Postat Aprilie 14, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Merge cu CL 0.Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator basil45 Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Sau circuitul de filament cu lipituri reci.zice ca imaginea revine repede.n-are inertia datorata incalzirii filamentului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum