dj_steel Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Salutare elforumisti! Ce ziceti de schema asta? ar merge? ca pare cam simpla pt puterea tentanta de la iesire.M-ar tenta sa o fac pt o statie cb sa ii dau mai multa putere in antena link http://www.flashwebhost.com/circuit/60_ ... lifier.php Link spre comentariu
cirip Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Un calcul sumar indica o putere de iesire maxima in jur de 30W.Nu are filtru pe iesire. => O sa rupi teveurile. Link spre comentariu
soi Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Salutare elforumisti! Ce ziceti de schema asta? ar merge? ca pare cam simpla pt puterea tentanta de la iesire.M-ar tenta sa o fac pt o statie cb sa ii dau mai multa putere in antenalink http://www.flashwebhost.com/circuit/60_ ... lifier.phpLa ce iti foloseste o putere mai mare pe emisie cand sensibilitatea receptiei va ramane aceeasi? Sfatul meu este sa folosesti o antena performanta gen Sirio MW 4000 bine acordata. Eventual mareste putin modulatia si puterea statiei pe care o ai. Merita! Link spre comentariu
dj_steel Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 Simplu.altfel nimeni nu si-ar mai monta amplificatoare de cb nu?doar ca nu toate au preamplificare pe receptie?eu vreau sa bata mai mult(lasand la o parte detaliile ca antena si preamplificarea pe receptie). Link spre comentariu
Flor Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Se pare ca nu stiai cat e legea, care iti da voie doar cu 4W.Stiu ca exista unii "porci", dar la o razie chiar vrei sa cazi de "papagal" ca sa scape "rechini"?In plus degeaba "tipi", daca nu il auzi pe corespondent. Respectivul va vedea ca nu ii il auzi=raspunzi si dupa cateva apeluri se va gandi ca esti un "..." si te va lasa "in balta", eventual zicand si niste cuvinte potrivite, hi, hiEnumerarea animalelor e facut doar asa, ca amuzament, hi, hi, "n-am gasit o alta rima, sa traiti", hi, hi..Sper ca intelegi ca NU am nici cea mai mica intentie sa te jignesc. Daca chiar vrei sa te joci cu emitatoarele, da examen de radioamator si dupa autorizare o sa ai mult mai multe satisfactii... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum