Relav Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Am acest tip de multimetru care s-a defectat. Indica permanent baterie descarcata dar masurand consumul din baterie acesta era peste 250 mA. Am gasit un LM358 defect. Dupa inlocuire a scazut consumul la 25-30 mA, deci am rezolvat o problema. Acum are alta. Afiseaza de 3-4 ori mai mult decat valoarea reala, si este foarte instabil in afisare. Umbland la VR1 acesta are efect tinzind sa mearga spre valoarea reala cand cursorul este spre R55. Intreb daca stie cineva daca - (minus) baterie este conectata la borna COM pt ca la mine intre acestea am masurat 40 kohmi , ceea ce nu mi se pare in regula. Prin ce se intalnesc acestea doua? Link spre comentariu
Relav Postat Martie 23, 2010 Autor Partajează Postat Martie 23, 2010 Se poate inchide. Metalizarile de sub comutator sunt facute praf. Nu se merita sa mai muncesc la el. Cumparam altul. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Salutare, am si eu un multimetru M890G si am o problema . Pe orice as comuta inafara de rezistenta imi indica asa http://tinypic.com/r/33x9cox/7 iar cand dau sa masor o rezistenta apare la fel , cat nu conectez nicio rezistenta la bornele lui este normal cand conectez ceva la el apare http://tinypic.com/r/axiyc/7 . Stie cineva ce ar putea sa aiba ? Multumesc Link spre comentariu
Relav Postat Februarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2011 Ce masurataoare ati facut de cand functiona corespunzator pana cand s-a defectat? Mare lucru ca sa nu fie defect circuitul integrat ICL 7106. Nu merita reparat. Cumparati altul. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Masuratori obisnuite , rezistente, niste condensatori parca .. stiu doar ca intr-o zi s-a stricat si l-am aruncat in dulap pentru ca aveam altul la indemana . Am crezut ca e de la baterie, am schimbat-o insa fara efect. Am curatat si contactele cu spirt si tot nimic. Cred ca voi cumpara altul insa cred ca ma voi indrepta spre alt aparat deoarece am observat ca nu sunt singurul cu aceasta problema. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum