Vizitator bass++ Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Salut am construit de curand un modul AV400 si am o problema cu el, daca se poate va rog sa ma ajutati. Functioneaza cateva secunde si dupa aceea se arde o rezistenta de 100 ohmi http://www.diy.poweraudio.ro/displayima ... 1&pos=-184. , am schimbat dioda si la fel. Si se incalzesc doar finalii pe partea cu - (irfp9240). Poate cineva sa ma ajute ? Va rog mult! Link spre comentariu
augustin Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Verifica tranzistorii inca o data ....si verifica daca corespund schemei (E-C-B)...AI FOLOSIT EXACT TRANZISTORII care sunt in schema sau echivalenti?.....Bafta!!!! Link spre comentariu
Vizitator bass++ Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Am verificat tranzisorii si sunt buni. Problema poate sa fie ca lam alimentat la +/- 73v? Link spre comentariu
scormonel Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Pune pe ambele alimentari rezistente de 47 ohmi la 16 wati, sa nu se bubuiasca ceva scump daca ai o hiba in montaj, apoi fara sarcina (difuzor) legata pe iesire, masoara tensiunea fata de masa care trebuie sa fie zero sau cel mult 10-15 mV. Daca ai o tensiune mare de + sau -, verifica minutios toate componentele de pe ramura respectiva. Schema nu este complicata si cu putina logica, vei reusi. Succes !. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 exista subiect separat pt av400. Link spre comentariu
Postări Recomandate