Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator de tensiune cu reactie negativa

Vizitator oana2011

Postări Recomandate

Vizitator oana2011

Vreau sa va multumesc mult! Forumul este super bine structurat..In mod special lui EmyRulz. Mi-ai fost de un mare ajutor. Stiu ca a parut ca am lasat balta proiectul..doar ca am reusit sa il fac..apoi am fost foarte ocupata cu partea practica..unde am intalnit o serie de dificultati..spre exemplu nu mi-a spus nimeni ca Bfw10 se arde la prima polarizare gresita..asa ca a trebuit sa gasesc un inlocuitor care sa se gaseasca pe piata si sa aiba si Idss mare.. Am gasit BF256B si e foarte bun. Voi atasa proiectul in format ppt pe care urmeaza sa il prezint. Sper sa iti placa. Am muncit mult la el..am emotii :jytuiyu Iti MULTUMESC MULT pentru AJUTORUL ACORDAT..MI-AU FOLOSIT MULT SFATURILE TALE.. MERCI EMYRULZ!!!!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• EmyRulz

19

• cirip

3

• bolek

1

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator oana2011

As vrea sa te mai intreb ceva.. vreau de pe acum sa ma documentez cu privire la licenta..desi mai am pana atunci...dar voi incepe cu cate putin.. Nu stiu, as vrea sa imi gasesc o tema pe care sa o propun eu si poate mi se aproba..dar pentru a mi se aproba trebuie sa fie ceva interesant..aveti ceva idei?..ceva nou?..nu stiu..eu ma gandeam la un telefon..sau bruierea telefoanelor mobile..ar fi interesant si ceva cu led-uri sau si mai intereant ceva in care sa folosesc un mororas si niste leduri..dar nu stiu ce as putea sa fac cu ele..(leduri_motoras)..asadar...sugestii??evident e mult mai complicat decat acest amplificator.. vorbim de circuite integrate..picuri..etcSUGESTII??

Link spre comentariu

Felicitari, tine-o tot asa. Legat de licenta, in Romania e cam greu sa gasesti teme care chiar sa contina elemente de noutate in ele, in sensul ca sunt foarte putine, majoriatatea sunt chestii care au mai fost facute de multe ori, inclusiv cele sugerate de tine. Eu personal ti-as propune, daca ai medie suficient de mare, sa aplici pentru un stagiu de licenta in strainatate folosind o bursa erasmus/socrates. Acolo ai mai multe sanse sa lucrezi la un proiect de cercetare care sa contina si ceva elemente mai noi(eu asa am facut si mi s-a parut mult mai interesant sa rezolvi probleme reale cu adevarat interesante si utile). Din pacate(sau din fericire depinde) o astfel de tema te solicita un pic mai mult din punct de vedere matematic si teoretic. Daca faci treaba buna se poate lasa si cu un articol publicat la sfarist ceea conteaza destul de mult.

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...
Vizitator naitsirc

Am si eu acelasi proiect , doar ca amplificarea trebuie sa fie 50. In fine , singura mea problema a ramas Rs=Ro. Cum Ro =60 ohmi -> Rs=60 si amplificarea scade la 20-25. Daca pun Rs=1.4k e perfect. Ce sa fac ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări