ovydiub Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Am cumparat un osciploscop romanesc E-0104M si oscilograma nu era corecta, era pe o parte si de dimensiune mica si m-am bagat sa-l repar dar mai tare l-am stricat. Spotul nu se mai focalizeaza cand incerc sa-l focalizez se transforama intr-o linie oblica si baza de timp nu mai functioneaza, are cineva o schema, am gasit schema blocului de alimentare, tensiunile sunt corecte, dar o schema completa mi-ar prinde foarte bine. Link spre comentariu
Craciun Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Salut, Incearca aici http://www.niqro.3x.ro/osciloscop/osciloscop.htm Succes Link spre comentariu
ovydiub Postat Martie 25, 2010 Autor Partajează Postat Martie 25, 2010 Multumesc mult, a prins bine schema, dar nu pot sa-l fac sa afiseze oscilograma corecta, se deplaseaza spre stanga sau dreapta sau apar mai multe una langa alta, o schema mai clara sau un sfat imi poate da cineva. Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 nu stiu sigur daca am inteles bine dar la tine pare a fi problema de sincronizare(trigger-ul) vezi in schema ce tine de blocul de sinconizare si fa niste inspectii/masuratori Link spre comentariu
ovydiub Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 Ai dreptate am decuplat circuitul de sincronizare si e acelasi lucru cu a fi cuplat, am verificat comutatoarele si sunt ok, mai vad ce e cu el cand o sa am timp, totusi daca are cineva o schema scanata mai clar il rog sa imi trimita Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum