Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

osciloscop E-0104M

ovydiub

Postări Recomandate

Am cumparat un osciploscop romanesc E-0104M si oscilograma nu era corecta, era pe o parte si de dimensiune mica si m-am bagat sa-l repar dar mai tare l-am stricat. Spotul nu se mai focalizeaza cand incerc sa-l focalizez se transforama intr-o linie oblica si baza de timp nu mai functioneaza, are cineva o schema, am gasit schema blocului de alimentare, tensiunile sunt corecte, dar o schema completa mi-ar prinde foarte bine.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ovydiub

3

• Craciun

1

• srdjan

1

Multumesc mult, a prins bine schema, dar nu pot sa-l fac sa afiseze oscilograma corecta, se deplaseaza spre stanga sau dreapta sau apar mai multe una langa alta, o schema mai clara sau un sfat imi poate da cineva.

Link spre comentariu

nu stiu sigur daca am inteles bine dar la tine pare a fi problema de sincronizare(trigger-ul) vezi in schema ce tine de blocul de sinconizare si fa niste inspectii/masuratori

Link spre comentariu

Ai dreptate am decuplat circuitul de sincronizare si e acelasi lucru cu a fi cuplat, am verificat comutatoarele si sunt ok, mai vad ce e cu el cand o sa am timp, totusi daca are cineva o schema scanata mai clar il rog sa imi trimita

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări