Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Genius SW-HF5.1 4000

Vizitator SACALUKA

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MCDragoos

4

• pusttiu

2

• mariobe

1

• bluesync

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator SACALUKA

Scuze dar sunt incepator cu la sisteme audio. Care e puntea redresoare? Cum arata?L.E. Am observat ca resistoarele de langa integratele de la subwoofer se incing foarte tare.

Link spre comentariu
Vizitator SACALUKA

Ok am rezolvat problema cu baraitul ala. Am schimbat integratele de la subwoofer si merge ok dar a revenit iar tziuitul asurzitor cand schimb pe AUX1 sau AUX2 si se aude numai pe subwoofer.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator SACALUKA

Deci pot sa zic ca lam reparat partial. Integratul PT2323 sau BT2323 lam gasit doar pe un singur site al carui link lam luat tot de pe acest forum dar au zis ca comanda minima e de 50 lei integratul fiind 10 lei. Acuma sistemul merge doar pe 5.1 si atat. Sper ca acest thread sa fie de folos cuiva si multumesc tuturor care mau ajutat la reparatie.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

am si eu un astfel de sistem.se aprinde,pot sa modific volumul,dar nu se aude nimic in boxe.Pe placi nu se vede nimic defect.Am scos BT2323 de pe placa ,si tot nu se aude nimic in difuzor.Astept niste pareri.Tensiunea si pe 2323 si pe PT2258 este de 9V.Daca este nevoie pun si o poza.Multumesc!

post-47497-139829619962_thumb.jpg

Link spre comentariu

In astfel de cazuri eu am un amplif extern cu care ma duc pe traseul se semnal de la mufa de intrare pana la finalul lui.Asa gasesti unde se intrerupe.Poate in comutator poate in preu,poate chiar finalii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări