Vizitator user_andrei Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Salut. Am un Acer Aspire 9810 luat din anglia cu vista instalat pe el. Ma chinui de vre 3 zile sa instalez xp si nu dau de driverul SATA care trebuie. Am gasit cateva drivere dar nu sunt cele care trebuie, la unele imi da 'error press any key to cotinue', la altele 'exiting pxe'. Daca ati avut problema asta si stiti pe unde pot gasi driverul asta sau cum o pot rezolva altfel va rog lasati un post. Am folosit la teste nlite si XP sp3. Mersi Link spre comentariu
alexutu Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 e f posibil sa nu poti instala xp-ul pt ca dk a venit cu vista preinstalat inseamna ca a fost conceput pt vista si nu o sa poti face mai nimic, cauta pe situl producatorului dk are drivere pt xp la modelul respectiv, e posibil sa ai nevoie deun downgrade de bios, e complicat, incearca totusi un xp sp3 ca are sigur driverede sata, dk nu vrea mai degraba bagi inapoi vista sau incerci win 7. Link spre comentariu
Vizitator user_andrei Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 m-am uitat si pe site-ul lor si au cateva drivere, foarte putine si ei zic ca ar merge pentru amandoua sistemele vista si xp, in schimb am gasit mai multe drivere aiurea pe net pentru xp insa nu le-am incercat pentru ca nu am avut cum. am incercat sa downgradez si bios insa nu ma lasa vista, stiti pe undeva vreun site unde ma pot interesa de asta? Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 m-am uitat si pe site-ul lor si au cateva drivere, foarte putine si ei zic ca ar merge pentru amandoua sistemele vista si xp, in schimb am gasit mai multe drivere aiurea pe net pentru xp insa nu le-am incercat pentru ca nu am avut cum. am incercat sa downgradez si bios insa nu ma lasa vista, stiti pe undeva vreun site unde ma pot interesa de asta?ce treabă are vista cu downgradele de bios???nu de alta, dar dacă chiar vrei să modifici biosul trebuie să bootezi în dos, şi să-ţi faci treaba. dacă nu există utilitarele necesare pentru DOS la producător, e chiar trist: nu prea ai soluţii... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum