Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer KON

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Max

14

• notchman

9

• adi_0106

5

• radue

3

Top autori în acest subiect

Da... te cred. Uite ma ajutat adi_0106 si mia calculat el volumul care este de 18,7 litri. Am gasit un difuzor subwoofer care are nevoie de 20 litri. Acum ramane sa vad daca merge intr-adevar cu el...

Link spre comentariu

Nu ne poti impartasi si noua numele difului si ceva specificatii......De cat este diful de 16cm??A si volumul este dupa cotele exterioare , sau interioare...ca daca este dupa masuratori facute pe ext, ala interior , este mai mic, mai scazi si volumul ocupat de dif....

Link spre comentariu

Mai elegant faceai un bandpass, sau chiar o incinta cu rezonator , calculata pentru difurile cu pricina si iesea ceva frumos, .....Dar daca vrei neaparat poti pune orice dif vrei in incinta aia , ca oricum nu conteaza , poti sa il lasi la fel de bine pe ala cu care vine ia....

Link spre comentariu

Imi zici , ce dif iei pana la urma ..dai o sticla de cola cand ne'om vedea :wink: , si iti simulez o incinta , care sa fie de compromis (adica sa aiba un vol cat mai mic , un spl cat mai mare, toate astea putin in detrimentul vrecventei cele mai joase reproduse...)

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări