adi_0106 Postat Iulie 29, 2005 Partajează Postat Iulie 29, 2005 eu tot asa i-am zis lui MAX ....... cel mai recomandat ar fi sa vanda subu` si sa isi cumpere/faca ceva pe plac :wink: Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 29, 2005 Partajează Postat Iulie 29, 2005 Am spus de la bun inceput ca am avut o cutie din aia , ...si nu am putut sa scot nimic din ia, ..ceva care sa'mi placa...dar nu m'a crezu :cry: nimeni.. Link spre comentariu
Max Postat Iulie 29, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2005 Da... te cred. Uite ma ajutat adi_0106 si mia calculat el volumul care este de 18,7 litri. Am gasit un difuzor subwoofer care are nevoie de 20 litri. Acum ramane sa vad daca merge intr-adevar cu el... Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 29, 2005 Partajează Postat Iulie 29, 2005 Nu ne poti impartasi si noua numele difului si ceva specificatii......De cat este diful de 16cm??A si volumul este dupa cotele exterioare , sau interioare...ca daca este dupa masuratori facute pe ext, ala interior , este mai mic, mai scazi si volumul ocupat de dif.... Link spre comentariu
Max Postat Iulie 29, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2005 Un MAGNAT http://www.magnat.de/content/carhifi/pr ... ,%208&s=75 sau un US Blaster http://www.usblaster.com/index.php/9,hi ... ,artId--80 Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 29, 2005 Partajează Postat Iulie 29, 2005 Sa dea draq daca te inteleg , .....tu vrei sa folosesti difurile alea in jaful ala de cutie de pantofi ????? :evil: Link spre comentariu
Max Postat Iulie 29, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2005 :lol: :lol: :lol: Mai mult o pun intr-o dacie de carat... daia frigorifica:)) Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 29, 2005 Partajează Postat Iulie 29, 2005 Mai elegant faceai un bandpass, sau chiar o incinta cu rezonator , calculata pentru difurile cu pricina si iesea ceva frumos, .....Dar daca vrei neaparat poti pune orice dif vrei in incinta aia , ca oricum nu conteaza , poti sa il lasi la fel de bine pe ala cu care vine ia.... Link spre comentariu
Max Postat Iulie 29, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2005 Asa ca pentru mine ce miai recomanda,adica ce incinta?Ceva sa mearga si la masina si la casa... adica una sa "storc" bass calumea. Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 29, 2005 Partajează Postat Iulie 29, 2005 Imi zici , ce dif iei pana la urma ..dai o sticla de cola cand ne'om vedea :wink: , si iti simulez o incinta , care sa fie de compromis (adica sa aiba un vol cat mai mic , un spl cat mai mare, toate astea putin in detrimentul vrecventei cele mai joase reproduse...) Link spre comentariu
Max Postat Iulie 29, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2005 Merg cel mai bine pe MAGNAT-ul ala ca eu am masina cu magnat la amplificare si subwoofere Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 29, 2005 Partajează Postat Iulie 29, 2005 O sa'ti dau un pm. Link spre comentariu
Max Postat August 16, 2005 Autor Partajează Postat August 16, 2005 Dupa lungi cautari am gasit un subwoofer care are nevoie de incinta de 18L si are 350W RMS Link spre comentariu
radue Postat August 16, 2005 Partajează Postat August 16, 2005 Ce firma? Ce model? Link spre comentariu
notchman Postat August 16, 2005 Partajează Postat August 16, 2005 !?!?!?!!??de 18l incinta inchisa , asta in cel mai fericit caz...Sunt curios despre ce este vorba? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum