Max Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Nu ar merge sa bag in aceasta incinta un difuzor subwoofer cuprins intre 100W rms - 150W rms? Stiu ca incintele sunt calculate pt suburi dar totusi ar merita sa incerc? Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 poti sa incerci dar in felul asta: calculezi volumul Cauti un dif (la care ii cunopsti parametrii) care merge in volumul ala si ajunstezi tubul ca sa il acordezi la ce frecventa vrei tu Daca vrei sa faci ceva la plezneala mai bine cere sfaturi la http://www.ghicitInCafea.ro http://www.mamaOmida.ro Link spre comentariu
Max Postat Iulie 27, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2005 Normal ca nu vreau sa fac ceva la plesneala ca atunci care ar mai fi scopu?o chestie foarte complicata este ca nu stiu cati L are aceasta incinta... Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 Cu incinta din poza , poti sa faci un woofer , in nici un caz un sub , ....frecventa de rezonanta este in jurul la 70hz, daca mai tin eu bine minte ..spun asta pentru ca am avut asa ceva... Link spre comentariu
Max Postat Iulie 28, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2005 Dar alea care sunt in comert? gen alpine(bass engine) sau magnat neao force parca... si sunt tot in incinte dastea... Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 frecventa aia o poti acorda la cat vrei tu..Calculeaza ce volum are Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 Nu ar merge sa bag in aceasta incinta un difuzor subwoofer cuprins intre 100W rms - 150W rms?Stiu ca incintele sunt calculate pt suburi dar totusi ar merita sa incerc?stai putin ca eu nu inteleg o chestie ......... tu ai deja cutia ??? sau cum ???vrei sa faci una asemanatoare ??? Link spre comentariu
Max Postat Iulie 28, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2005 O am deja ca ascult in camera la ea.se aude bine dar vreau mai mult BASS.. Link spre comentariu
Max Postat Iulie 28, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2005 frecventa aia o poti acorda la cat vrei tu..Calculeaza ce volum areCum merge sa calculez volumul care-l are aceasta incinta? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 geometrie tata ....... geometrie :wink: Link spre comentariu
Max Postat Iulie 28, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2005 Stiu ca geometrie, dar ce formula, la ce figura se incadreaza incinta asta?Nu am mai calculat volumu la incinte... Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 fa o shitza in paint cu tot cu dimensiunile ext ale cutiei si ti le calculeaza careva - poate chiar eu :wink: Link spre comentariu
pid Postat Iulie 29, 2005 Partajează Postat Iulie 29, 2005 Cum merge sa calculez volumul care-l are aceasta incinta?sau o umpli cu apa dupa care versi apa in sticle de 1 L si numeri cate sticle.... :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 29, 2005 Partajează Postat Iulie 29, 2005 mi-a dar MAX dimensiunile cutiei si i-am calculat volumulvolumul este de 18720 cm cubi adica 18,7 L ce difuzor s-ar simti bine in aceast volum ???? asa de bine incat sa faca multa galagie :twisted: Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 29, 2005 Partajează Postat Iulie 29, 2005 Dupa cum am mai spus si ma repet din cotia aia nu o sa scoti niciodat, tot ce se poate dintr'un dif,.... de SPL mare nici vorba... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum