Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Va rog recomandati-mi un amlif pana in 200w rms

yonutzu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yonutzu

5

• zal

3

• Mihai85

3

• Mircea Crisan

2

Top autori în acest subiect

E? Te-ai hotarat?Traful, puntile si conzii daca le ai si sunt de valorile pe care le-ai dat mai sus atunci cred ca o sa iasa ceva interesant.Spor la treaba si sa auzim numai de bine!

Link spre comentariu

Cred ca mihaitza1985 se referea la IC audio monobloc. Ar fi unu de care stiu eu care rezista la tensiunea aia si anume STK4048 cu alimentare recomandate +/-59Vcc, si 150W. Trebuie sa insa sa vezi ce curent iti duce trafo, cu 500W esti cam la limita.La TME am vazut ca au varianta cu V la coada care inseamna distorsiune de 0.08%, la 62ron+TVA.La vitacom este in catalog dar nu au pe stoc. Oricum pretul e mai rezonabil = 49ron (TVA inclus).Sincer e mult mai indicat ceva pe Tz.

sunt facaturi si alea de la TME si de peste tot aproape,a luat de acolo cineva de pe forum si s-a plans.cu mai mult de 30 si ceva de volti nu poti sa dai in ele. decat din recuperari daca mai gasesti cate ceva sau noi originale la cateva sute de roni si daca omul are 2x45 in alternativ sunt camicaze sigur :mort .
Link spre comentariu

E mic trafo, chiar în cazul folosirii STK4048, cu sarcina de 8 Ohmi. Poate privine de la un amplif mono, acolo ajungea puterea lui, era corelat cu tensiunea de +/-63V. Se poate folosi, fără a da la maxim volumul, altfel vor fi distorsiuni mari.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări