Vizitator Postat Mai 4, 2013 Partajează Postat Mai 4, 2013 1. Daca masurarea condensatorilor s-a efectuat cu, capacimetru atunci e egal cu zero 0. Masurarea acestor componente se face cu ESR-metru, se masoara rezistenta echivalenta a condensatorului (equivalent series resistance).2. Pe viitor poate nu va mai bateti joc de LIMBA ROMANA, nimeni nu sta sa desluseasca cuvintele scrise de dumneavoastra !!!!!!! Link spre comentariu
Vizitator ovidiud Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Scuze pentru eventualele greseli de ortografie. (Am scris mesaje de pe tableta si mai scapa greseli).Cat despre esermetru, nu am bani acum pentru el. Condensatoarele electrolitice din baleiajul vertical sunt acum toate noi. Condensatoarele care nu sunt electrolitice din baleiajul vertical le-am masurat cu capacimetrul si sunt toate ok.Rezistentele din baleiajul vertical sunt toate ok. Daca a mai intalnit cineva acest defect (am atasat poza) si poate sa ma ajute cu aceasta problema, astept raspunsul. Multumesc. IMG_20130504_192226.zip Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 E cam aiurea poza.Dungile de sus sunt problemele/Dioda dintre pinii CIului ai schimbat-o?Cat ai alimentarea CIului? Link spre comentariu
ROBEERT Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Buna ziua stimati colegi. Nu sunt sigur 100% si din acest motiv intreb. Este vorba de TV-ul Kokusai model 51TCB 063 TX echipat cu procesorul CTV--------. Despre ce este vorba: telecomanda originala este cea din poza din attach. Nu o gasesc decat la comanda ( poate ), dar se ajunge la o suma foarte mare cu tot cu reparatia care am efectuat-o la el. Intrebarea mea este daca merge telecomanda P909 sau P1690. Eventual poate imi sugerati o alta telecomanda care sa aibe si functia Sys 1 si Sys 2. Asta cu Sys 1 si 2 se poate rezolva cu un convertor 5,5 - 6,5 Mhz. Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Merge P909 sau derivatele ei.O solutie buna ar fi cea de NEI E5 care are toate functiile Link spre comentariu
adydep Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Are buton sys pe panou. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Merge P909 sau derivatele ei.O solutie buna ar fi cea de NEI E5 care are toate functiile Da domnule Dan Cod, este buna ideea cu telecomanda pentru Nei sasiu E5. Pe asta am sa i-o dau clientului. La toate ma gandeam pentru procesoarele PCA respectiv CTV, dar numai la E5 nu m-am gandit ca ar fi cea mai completa in privinta functiilor. Si un raspuns si pentru domnul Andrei Tabacaru: ce-i drept, nu m-am uitat sa vad daca are pe panou functia Sys 1 si 2, dar asta repet ca se poate rezolva si cu un convertor 5,5 - 6,5 Mhz configurand filtrele pentru norma BG. Multumesc domnilor pentru sugestii. Salutari. Link spre comentariu
mercenarx Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 (editat) pai , daca are sys1 si sys2 , ce rost ar mai avea un convertor?.... din moment ce tv-ul cunoaste ambele norme?.. (BG+DK) si din ce tin minte chiar are optiune norma sunet pe panou, cum a specificat si colegul Andrei mai sus. Editat Martie 3, 2017 de mercenarx 1 Link spre comentariu
ROBEERT Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 pai , daca are sys1 si sys2 , ce rost ar mai avea un convertor?.... din moment ce tv-ul cunoaste ambele norme?.. (BG+DK) si din ce tin minte chiar are optiune norma sunet pe panou, cum a specificat si colegul Andrei mai sus. Da, asa este. Are butonul Sys 1 si 2 pe panou. Ii puneam convertor in cazul cand nu avea butonul Sys pe panou. Azi i-am luat si telecomanda E5 si este perfecta. Acum astept clientul sa-l " amendez ". Va multumesc domnilor pentru raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum