Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

THOMAS TCB 063TX BALEAJ VERTICAL

ioan vasile

Postări Recomandate

Daca cobor G2 imaginea se intuneca, am vazut ca cursa linii de sus cand este imagine tv nu se mai vade

Am pus link cu imaginea (cu program)

http://postimage.org/image/4wbocxnbb/

am jonglat putin cu sermireglabilul de verticala VR402 si acea dunga deschisa se duce in sus deodata cu lungimea imaginii, si conform pozei, in chenarul negru se vad niste dungi care se misca repede

Link spre comentariu

acum am vazut imaginea ca este alba..se poate sa fie si jungla defecta avind in vedere ca regulatorul din sursa nu a functionat corect

_____________________Odata ce imaginea se deschide pe dimensiune>>TDA8362 NU este defect(respectiv pin43 Vout.,pin42 Vramp,pin38 SSC si Vsincr pin27 procesor.Ce tensiuni sint prezente in pinii CI BV TDA 3653???in special in pin5. Integratul se incinge excesiv???,poate ai nimerit *un stift*-consum marit-...Cu receptie pe un program,imaginea este intoasa/deformata sus sau numai cursa inversa pe cadre,doar in partea de sus cca.150mm, peste imagine??Reduceti AGC(RAA) din semi VR201-10k si vedeti ce se intimpla....
Link spre comentariu

acum am vazut imaginea ca este alba..se poate sa fie si jungla defecta avind in vedere ca regulatorul din sursa nu a functionat corect

_____________________Odata ce imaginea se deschide pe dimensiune>>TDA8362 NU este defect(respectiv pin43 Vout.,pin42 Vramp,pin38 SSC si Vsincr pin27 procesor.Ce tensiuni sint prezente in pinii CI BV TDA 3653???in special in pin5. Integratul se incinge excesiv???,poate ai nimerit *un stift*-consum marit-...Cu receptie pe un program,imaginea este intoasa/deformata sus sau numai cursa inversa pe cadre,doar in partea de sus cca.150mm, peste imagine??Reduceti AGC(RAA) din semi VR201-10k si vedeti ce se intimpla....
eu am zis ca imaginea este alba fara purici(zgomot). la asta m am referit. nu trebuie sa mi explicati cum functioneaza un generator de rampa pe V.
Link spre comentariu

Pe pinul 10 am cei 8 v, am si 12v dupa regulatorul ic402, acum eu am masurat pe cele doua terminale ale bobinei cadre fata de masa urmatoarele valori 12,2V si 12.0V, acei 200 mV sa fie defectul meu? Ar trebui sa fie perfect simetric tensiunea pe capetele bobinei cadre?

Link spre comentariu

mariti un pic tensiunea cum v am spus si vedeti ce se intimpla. la 118 volti nu e nici un pericol,nici chiar la 120v. cu un simplu multimetru e mai greu..cu un osciloscop vedeti imediat unde e problema in genul asta de defecte. 200mv e nesemnificativ acolo..poate sa fie si eroare de multimetru . acolo nu aveti numai curent continuu.

Link spre comentariu

pe asta am dat 4.5 ronDomnul Cristi, din pacate nu vad de unde as putea regla tensiunea de alimentare, m-am uitat peste sursa de alimentare si nu am vazut nici un semireglabilTensiunea de alimentare pentru circuitul de cadre este 24.9V

Link spre comentariu

pe asta am dat 4.5 ron

__________________________Asa pret>asa calitate!!!Daca doriti va transmit, masuratorile rezistentei interne pe fiecare pin in parte,nemontat in circuit...si comparati cu *stiftul*...
Link spre comentariu

Chiar va rog. Pentru ca in maxim o ora o sa ma duc sa cumpar ceva ic-uri de cadreAm gasit semireglabinul acela, aseara eram putin grabit ca lucrez schimbul 3, si nu l-am vazut de traful chopper... O sa incerc sa maresc tensiunea sa vad ce se intamplaAm marit tensiunea de alimentare la 118V si la fel face

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări