Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum calculez niste cutii pt difuzoare

Vizitator smart

Postări Recomandate

Vizitator smart

Am si eu nevoie de mare mare ajutor !!

Vreau sa imi fac niste boxe si am cumparat doua difuzoare asemanatoare cu acestea http://www.telecomenzi.ro/image.php?id=2010

Si ash dori sa shtiu cam ce marime sa iasa cutia , am inteles ca se calculeaza in functie de marimile difuzorului ,puterea etc.

Care shtie il rog sa ma ajute cuorice detaliu cu privire la aceasta problema.

Daca vreti sa imi scrieti ma gasiti la [email protected] :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

2

• ics

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator smart

Am si eu nevoie de mare mare ajutor !!

Vreau sa imi fac niste boxe si am cumparat doua difuzoare asemanatoare cu acestea http://www.telecomenzi.ro/image.php?id=2010

Si ash dori sa shtiu cam ce marime sa iasa cutia , am inteles ca se calculeaza in functie de marimile difuzorului ,puterea etc.

Care shtie il rog sa ma ajute cuorice detaliu cu privire la aceasta problema.

Daca vreti sa imi scrieti ma gasiti la [email protected] :cry:

Link spre comentariu

smart, ai cumva vreo problema la cap? Cred ca ti-am sters peste 10 posturi, toate identice cu cel de mai sus, puse in 10 threaduri separate, plus inca un thread identic cu asta. Si vad ca inca postezi, acelasi lucru.Poate ai rabdare, si s-ar putea sa-ti raspunda cineva...

Link spre comentariu

Cutie de 70-100L inchisa sau 60L-90L basreflex acordata la 30Hz pt bass jos sau daca vrei sa faci galagie mai mare acordeaza la 50Hz.Diametrul minim la tubul de bass reflex e de 7.5cmRaspunsul e mult mai precis in cutia inchisa,dar randamentul este mai mic.Xmax masurat in curent continu e de 4mm, deci recomandarea pt galagie mare este bas reflexul.Putere poti sa bagi linistit 100W ca rezista...cel pe cel cu care am facut boxa a rezistat...Diful asta nu scoate medii (Scoate medii dar se aud ca dracu), deci ar trebui ca boxa pe care o faci sa fie pe 3 cai.

Link spre comentariu
Vizitator smart

ms mult pt sfat SHARKY daca nu te superi ai vr-o adresa de e-mail sa vb sa ma mai sfatuiesti , si inca o data mii de scuze la medelator si nu am nimic la cap decat sunt putin disperat ca nu prea ma ajuta nimeni Multumesc mult si miii de scuze un email vcreau sharky de la time astept raspunsul tau ! :lol:

Link spre comentariu

stai ca p?oate isi dau si altii cu parerea.

eu am auzit ca parametrii la difuri variaza...deci s-ar putea ce am masurat eu sa fie diferit de ce ai tu..

Spune ce impedanta au difurile tale..8 sau 4 ohmi?

Eu nu am parametrii numai la 4 ohmi, deci in caz ca ai de 8 nu bag mana in foc ca o sa iti iasa cum trebuie.

mailul meu e [email protected]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări